Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były się żeni

Polecane posty

Gość gość

Mój ex z ktorym rozstałam się cztery miesiące temu juz się żeni. Masakra to ja z nim zerwalam bo jakos przestaliśmy się dogadywać on przychodzil do mojego domu plakal. Ale ja chciałam żeby cos się zmienilo miedzy nami. Nawet zaczął mi grozić. Mowil ze pozaluje jeszcze tego. A teraz on po tak krótkim czasie on bierze ślub. A wątpię żeby ta dziewczyne kochal bo gdy kiedys na imprezie spotkałam go z nia nie bylo widac miedzy nimi milosci jakiekolwiek. On gdy mnie zobaczył zaczął pic kieliszek za kieliszkiem nie zwracając na nia uwagi spojrzał na mnie i wyszedł z imprezy ona wybiegla za nim. Wgl od tamtej pory mnie unika. A tu dzisiaj wiadomość o ślubie. Dziwne a na pewno ta dziewczyna nie jest w ciąży. Ciekawi mnie czy on w ten sposób moze nie probuje o mnie zapomnieć albo zrobic mi na złość. Ja nadal go kocham

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie. Faceci biorą ślub jeżeli są naprawdę zakochani. Zostawiłaś go i ma prawo robić co i z kim chce 🖐️

Gość gość
Facet cię zobaczył i odżyły c*****e wspomnienia. Nie kręć się koło niego i daj mu żyć. Zerwałaś to spadaj i zajmij się swoim życiem.

Gość gość
Pies ogrodnika

Gość gość
Kto odrzuci miłość, będzie się męczył długo sam ze sobą. Natomiast wchodzenie w związek małżeński z kimś kogo się nie kocha, to jak zawiązania sobie sznura na szyi.