Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2015 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2015 W ikea, hemtex, Mio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2015 na bazarku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2015 W sensie: poduszki, kołdry, czy powłoczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2015 Ja tylko tutaj kupuję pościel: www.tekstylialand.pl. to świetny, sprawdzony sklep z rozmaitymi tekstyliami, bardzo porządnymi, precyzyjnie wykończonymi i oryginalnymi. Mają cudowne takie eleganckie np. ekskluzywne, żakardowe…z najróżniejszych solidnych materiałów, np. satyny bawełnianej. Lepszego sklepu z pościelami nie znajdziesz, firma naprawdę godna polecenia, wszystko z najwyższej półki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2016 Ja kupuję u siebie na bazarku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2016 Ja kiedyś kupowałam w marketach i to był błąd. Mają ją tam najczęściej albo złej albo średniej jakości. Trafiło mi się przykładowo że bardzo farbowała albo potrafiła się łatwo przedrzeć. Teraz od jakiegoś czasu mam swój sprawdzony sklep Podusie.pl www.podusie.pl gdzie wiem że jest porządna. A kupuję z satyny bawełnianej bo jest miękka i przewiewna. Do tego ładnie wygląda a u mnie pościel musi ładnie wyglądać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2017 http://polskie-firanki.pl/pl/c/POSCIEL/299 https://kasandra.com.pl/posciel-c-4.html Pościel Pościel i prześcieradła na Kasandra.com.pl • Pościel 3D, pościel z kory, pościel flanelowa, pościel frotte, pościel bambusowa, pościel satynowa, pościel jedwabna, pościel dla dzieci, prześcieradła. Wszystko, czego potrzebujesz do Twojej sypialni – najwyższa jakość materiałów, różne rozmiary, niebanalne wzornictwo i kolory. Zobacz wszystkie nasze kolekcje! Zadbaj o zdrowy i komfortowy sen oraz dobre samopoczucie każdego dnia. SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka5 0 Napisano Styczeń 30, 2019 ostatnio mama podarowała mi prześcieradła lniane, przekonałam się do nich. Dobry pomysł na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Styczeń 30, 2019 w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2019 Ja przepięna kupilam w room99 teraz się czaje na kolejny komplet, bo jakośc jest obłedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2019 mam od nich dwa komplety i rzeczywiście czuc róznicę, matce tez zamówilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 a jak kupowałyście pościel w room99? Na ich stronie internetowej zamawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gościówa Napisano Marzec 30, 2019 no ja zamawiam na ich stronie internetowej, szybko też na facebooku odpisują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkanaaa Napisano Kwiecień 1, 2019 Ja zamawiam przez stronę www i wszystko super, a przesyłka zawsze mega szybko jest u mnie. Lubię takie podejście do klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Kwiecień 3, 2019 Ostanio na imieniny dostałam pościel z room99 i to teraz moja ulubiona pościel .Swietna jakość i wzór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JagoodaRakkowska Napisano Kwiecień 10, 2019 Room99 i ja polecam, sprawdzony sklep, a jakość pościeli super. Mam tez od nich narzutę - jasno różową, piękna jest. Przesyłka zawsze szybko dociera, a ceny są przystępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marion Napisano Kwiecień 11, 2019 jak to cenowo sie przedstawia? czy taka narzuta na łózko sypialniane to duzy koszt w room99? nigdy nie miałam narzuty (bo i nigdy wczesniej nie mialam oddzielnej sypialni hihi) i sama nie wiem nawet ile to jest drogo za narzute a ile to tanio? interesuje mnie porządna na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Kwiecień 29, 2019 Dnia 11.04.2019 o 11:06, Gość marion napisał: jak to cenowo sie przedstawia? czy taka narzuta na łózko sypialniane to duzy koszt w room99? nigdy nie miałam narzuty (bo i nigdy wczesniej nie mialam oddzielnej sypialni hihi) i sama nie wiem nawet ile to jest drogo za narzute a ile to tanio? interesuje mnie porządna na pewno To te z room99 są porządne . Ja swoją kupiłam coś za ok. 100 zł bo jeszcze była promka -10% także opłacało się. Za narzute żeby była dobra trzeba dać troszkę więcej, bo za 50 zł to taka ... jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Kwiecień 29, 2019 Dnia 11.04.2019 o 11:06, Gość marion napisał: jak to cenowo sie przedstawia? czy taka narzuta na łózko sypialniane to duzy koszt w room99? nigdy nie miałam narzuty (bo i nigdy wczesniej nie mialam oddzielnej sypialni hihi) i sama nie wiem nawet ile to jest drogo za narzute a ile to tanio? interesuje mnie porządna na pewno To te z room99 są porządne . Ja swoją kupiłam coś za ok. 100 zł bo jeszcze była promka -10% także opłacało się. Za narzute żeby była dobra trzeba dać troszkę więcej, bo za 50 zł to taka ... jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2019 moim zdaniem warto zainwestować, nie są to jakieś przerażające kwoty, a jednak jakośc tak jak ta w room99 to jakośc i nie bedzieszmusiala za miesiąc narzuty wymieniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KasiAWarszawa Napisano Maj 6, 2019 Zamówiłam przed weekendem w sklepie room99 - czekam na przesyłke. Ale wybór był tak duzy że nie mogłam się zdecydować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hateley12 0 Napisano Maj 6, 2019 To jest niełatwy wybór. Dużo ofert zdecydowanie to utrudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta445 0 Napisano Październik 16, 2020 ja ostatnio zamawiałam na www.bedlook.pl, jakaś nowa firma ale szybko przesłali i była super jakość. ceny też ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka853 1 Napisano Październik 20, 2020 PPHU POL PUCH EXPORT IMPORT HAJDUK LIDIA, ja bardzo polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milena.adam190 5 Napisano Czerwiec 11, 2021 Ja kupuje na poscielove24. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach