Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka z nieopodal

Jestem dziewicą i chciałabym już mieć swój pierwszy raz

Polecane posty

Gość Beatka z nieopodal

Czy jest jakiś sposób by to zrobić i by pozostać nadal dziewicą? Chciałabym nie cudzołożyć i najlepiej żeby zrobić to z własnym mężem ale ja jeszcze nie mam męża i nie chcę tak od razu wychodzić za mąż. Czy spełnienie tych wszystkich wymagać na raz jest w ogóle możliwe?

Gość gość_1
Chcesz mieć ciastko i zjeść ciastko. To raczej trudne. Musisz więc wybrać albo rybki albo akwarium ;) Ale i na to ludzkość znalazła sposób. Są operacje przywracające błonę dziewiczą. Choć moim zdaniem, to jest oszustwo/kłamstwo. Nie chciałbym aby moja partnerka mnie w tej kwestii okłamywała.

Gość gość
A chłopaka masz?

Gość Beatka z nieopodal
Jest taki jeden.... Zbyszek ma na imie. Kozak z niego, majętny jest, ma swoją firme, handluj***ażantami z Tczewie.

Gość Beatka z nieopodal
To o 14:24 - podszywa!

Gość gość
Beatka lie masz lat? Moze popiszemy na priv

Gość gość
I tak jest mało prawdopodobne, że mąż będzie chciał czekać do ślubu, albo potem się okaże że to nie ten nadaje się na męża itp., więc po co czekać, jak można to zrobić z przystojniakiem i cieszyć się życiem.

Gość gość
Prowokator?:D

Gość Beatka z nieopodal
Hehe... Ano PROWOKATOR ;) Tak, to znowu JA. Kto smie tak szybko mnie rozpracowywac? Czyzby znowu Szanowna Panna o kryptonimie numerycznym "13:17"? :) x Wasz oddany PROWOKATOR

Gość gość
Dobrze myslisz, jestem dziewczyna i podobaja mi sie te prowa dlatego niezle mi idzie rozpoznawanie :D

Gość gość
Prowokator to wyzwolona75

Gość Beatka z nieopodal
Nie! Prosze o nie przypisywanie moich prowo cudzym osobom. PROWOKATOR to JA - facet i milosnik japonskiego haiku. W "lirycznie" podpisuje sie jako "ronin haikanin". Jest tam pare moich utworkow. x Wasz oddany PROWOKATOR x PS. Ja sie zawsze przyznaje do swoich prowo. Zawsze! No chyba, ze nikt mnie rozpoznal albo bylo male zainteresowanie wiec uznaje ze prowo bylo kiepskie i nie ma sie czym chwalic