Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kogo bardziej wasze dziecko jest przywiązane ?

Polecane posty

Gość gość
palisz? może śmierdzi od ciebie i dlatego unika kontaktu z. tobą.

Gość gość
17:42 Nie porównuj przyszłego męża mojej córki, do mojego, bo miłość do rodzica, a do ukochanego to dwie inne miłości. 17:42 Nie mówię, że nie jestem szczęśliwa, ale bardziej bym wolała, jakby moje dziecko bardziej było przywiązane do mnie, bo jakby nie patrzeć na prawdę się staram, a on nic nie robi i ma to samo.

Gość gość
17:31 Wiesz jakie to bolesne dla mnie, jak człowiek się stara, robi wszystko, żebyś miała jak najlepiej, a tutaj ktoś tobie pisze, że ma ciebie dość ? Rozumiem, że moja nieobecność dla niej to wybawienie ? X Napewno nie wybawienie. Mała tez za mna tęskni i czesto zanim tata odwiezie ja do przedszkola przyjeżdzają do mnie do pracy (ja mam na 7-ma codziennie a tata na 10-ta wiec mała jest od 9.30 w przedszkolu), bo corka chce sie do mnie przytulić itd. Co nie zmienia faktu ze tata jest dla niej baaaardzo ważny. I ze naprawde cieszy sie na jego widok. Widzisz ja koncze prace o 16-ej i jestem z corka do samego pójścia spac. Ona widzi tatę tylko rano i kiedy ten odbiera ja z przedszkola (pozniej maz znowu wraca do pracy), wiec nie dziwie sie jej ze inaczej reaguje na widok taty niz mamy.

Gość gość
Przestań kobieto, znajdź sobie hobby to ci głupoty z łba wylecą. Kocha swojego tatę, rzadziej go widzi i bardziej tęskni. Co z tego do cholery że urodziłaś, poklasku szukasz? Dziecko ma z przymusu siedzieć z tobą bo mamusia się wycierpiała przy porodzie a tatuś bee i miał łatwiejsze zadanie przy prokreacji?? Lecz się, poważnie mówi ci matka bliźniaczek. Też szaleją za ojcem, wyjeżdża w delegacje a jak wraca nie może się od nich odpędzić. I jestem szczęśliwa mają świetny kontakt.

Gość gość
" Ja ją urodziłam, no i ona jest dla mnie najważniejsza, chcę też być dla niej najważniejsza, ona też jest dziewczyną, wiadomo, że to do mnie pójdzie z tymi kobiecymi sprawami." Tak a pozniej pozna mezczyzne, bo taka jest biologia i takie jest zycie. Dziecko wychowujemy dla innych nie dla siebie! Taka jest rola normalnych matek. Moja corka, ktora ma teraz 34 lata tez jako 3-4-rolatka byla coreczka taty. Ja sie z tego cieszylam bo to fajne, ze kocha innych. A do tej pory tylko do mnie przychodzi po rade. Zaakceptuj sytuacje, zrezygnuj z glupiego prawa zaleznosci, chwal meza, ze jest dobrym ojcem i pozwol zeby coreczka dokonywala wlasnych wyborow. No i poczytaj troche o psychologi rozwoju dzieci!!! Stara mama i babcia.

Gość gość
17:47 Nie palę 17:45 Byłabym głupia gdybym rzuciała pracę, nie dość, że dobrze płatna, to jeszcze nie jest fizyczna. 17:44 Ja też kocham swoją córeczkę po nad życie i często jej to mówię, ona też mi to mówi, ale mojemu mężowi też to mówi, też chcę sie z nim bawić, no, ale on jest ciut mniej chętny. Raz jak byliśmy w kinie we trójkę i ona siedziała przy mnie, to od razu zapytała mnie, czy może usiąść koło taty, no zgodziłam się niechętnie.

Gość gość
17:51 Nie, ale dziecko powinno być przywiązane do rodzica, który więcej przy niej robi i się więcej nim zajmuję. 17:49 No dobrze, ale sama wiesz jakie to słodkie, jak dziecko cieszy się na twój widok, no i ja bym tego chciała.

Gość gość
Boze Ty serio masz problem ze sobą :/ Powinnas rozwiesc się z męzem wyjechac na drugi koniec Polski albo za granicę !!!! Wtedy bedziesz miec córkę na wyłącznosc :/

Gość gość
Moje dziecko jest przywiązane i do mnie i do męża ze wskazaniem bardziej na mnie ale może to kwestia długiego karmienia piersią.

Gość gość
18:09 A do kiedy karmiłaś ? Bo ja to tak mniej więcej przestałam jak wróciłam do pracy, gdzieś tak po roku.

Gość gość
Ponad 3 lata a wróciłam do pracy jak dziecko miało 7 miesięcy.

Gość gość
A to rzeczywiście długo, ja już od dawna jak widać nie karmię.