Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie chce pracować

Polecane posty

Gość gość

Są przez to między nami same problemy. mamy po 25 lat. Przez jakiś czas mobilizowałam go, w pracy wytrzymał 3 miesiące. Teraz znowu nic, nie chce pracować, na wszystko dają mu rodzice, ma drogie ciuchy, nowy telefon. Gdy wchodziłam z nim w związek obiecał, ze to się zmieni, że nie będzie nierobem. Od czasu, gdy skończył technikum siedział w domu. jest jedynakiem i ukochanym syneczkiem- szczególnie mamusi. Ja pracuję na siebie. On chce spędzić ze mną przyszłość, ale ja tego nie widzę, jeżeli on nadal będzie miał taki stosunek do pracy. Całymi dniami gra na komputerze, mamusia i tatuś kupują mu piwko, sprzątają jego bałagan. POza tym jest wszystko ok. dogadujemy się, ale ta jedyna rzecz mnie martwi. Jak go zmobilizować, by zaczął pracować?

Zerwij z nim nie zmienisz go a on z każdym rokiem jest coraz mniej atrakcyjny dla firm no się cofa w rozwoju.

Gość gość
Niech pracuje jako tester gier komputerowych. :classic_cool:

Gość gość
Jest po technikum informatycznym. Mówił, że jak chce pracę to tylko w swoim zawodzie. Dostał taką, to ją rzucił po 3 miesiącach, bo mówił, ze czuje się wykończony, ma mało czasu dla siebie (pracował 8 godzin 5 razy w tygodniu). Proponowałam mu ulotki- rozniesie i będzie miał spokój, ale też nie chce, bo dużo chodzić trzeba. Kolega proponował mu pracę na zapleczu sklepu- też nie chciał, bo on nie jest jakimś robolem, by nosić ciężary, że nie po to się uczył, by zapierniczać fizycznie. Każda praca jest beee dla niego, a ja nie mam już sił! Nawet wspólnych wakacji nie mamy, on jedzie z rodzicami na cypr- sfinansuja mu. Ze mną nie może, bo ja bym mu ani grosza nie dała, no to rodzice natychmiast mu zafundowali wakacje, by w domu nie siedział. CI rodzice traktują go jak dziecko, którym trzeba się opiekować, może, jakby go odseparować na jakiś czas od nich, to by wreszcie dojrzał

Gość gość
nic z tego nie bedzie, odpuść go sobie; skoro rodzice mu dają kasę to po co ma szukac pracy?

Gość gość
" ma mało czasu dla siebie (pracował 8 godzin 5 razy w tygodniu)" x x O k*****, to niezły laluś z niego :O

Gość gość
Jeśli byłby dobrym informatykiem to mógłby pracować jako freelancer. Czasu by miał tyle ile by chciał, a i kasa , tego jest niezła. Ale jak ma pieniądze na wyciągnięcie ręki to nie ma szans, żeby się zmienił.

Gość gość
zmarnowałam z takim typkiem 8 lat

1. niepotrzebne jakiekolwiek umiejętności, to co musisz zrobić zależy tylko od Ciebie 2. wystarczy kilka minut oraz urządzenie podłączone do internetu 3. Bądź kowalem swojego losu zajmij stanowisko jakie Ci sie podoba nawet bądź włąsnym szefem to ty dyktuj ile chcesz zarabiac w ciagu dnia i nie trwa to tyle ile pełny etat, pracuj w domu zaledwie kilka minut 4. firma zajmuje się reklamowaniem oraz promowaniem biznesu 5. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z każdym kandydatem oraz oferta obejmuję teren całego kraju Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod emailem zyskbezwysilku@gmail.com

PRACUJ W DOMU :1. niepotrzebne jakiekolwiek umiejętności, to co musisz zrobić zależy tylko od Ciebie 2. wystarczy kilka minut oraz urządzenie podłączone do internetu 3. Bądź kowalem swojego losu zajmij stanowisko jakie Ci sie podoba nawet bądź włąsnym szefem to ty dyktuj ile chcesz zarabiac w ciagu dnia i nie trwa to tyle ile pełny etat, pracuj w domu zaledwie kilka minut 4. firma zajmuje się reklamowaniem oraz promowaniem biznesu 5. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z każdym kandydatem oraz oferta obejmuję teren całego kraju Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod emailem zyskbezwysilku@gmail.com