Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie lat i ile uzbierane na koncie?

Polecane posty

Gość gość
53 lata, 1,2 mln :) stały pobyt w Niemczech zachodnich w latach 80 :) wówczas przelicznik, 1 tydzień pracy w D = 1 rok pracy w PRL

Gość gość
A ja mam 47 lat, 28 lat pracy, wyzsze wyksztalcenie, pracowalam po 12 godzin dziennie, poki ciezko nie zachorowalam, kredyt hipoteczny na mieszkanie splacam do 60 roku zycia. Niczego sie w tej Polsce oprócz kredytu i garba nie dorobilam. Uciekajcie stąd póki można. Sama się nad tym zastanawiam. To państwo z wszystkiego okrada swoich obywateli.

Gość gość lubiący zabawe
30 lat, mam 5zł na koncie, na nic nie zbieram, wydaje i używam życia nim zdechne, po co to ciułanie i tak tego do grobu nie zabierzecie ludziska

Gość gość
A ja im starsza tym bardziej oderwana od rzeczywistości jestem-to taki system obronny przed tą rzeczywistością. Zawsze mi się wydawało że zdobywanie pieniążków to lekkie i przyjemne zajęcie bo dokąd granice były zamknięte właśnie tak to u mnie wyglądało Teraz to już nie wiem ale nie mam żadnej przyjemności z niczego.

28 lat mercedes e55 amg ferrari 458 italia partament w centrum warszawy zamek pod warszawa nie iwem ile mam na koncie nie umiem takiej duzej liczby napisac...

Gość do lubiącego zabawę
Chcielibyśmy mieć więcej niż człowiek może się dorobić. Dom w górach domek na mazurach apartament nad morzem i jacht na południu ... A życie polegałoby na ciągłej zmianie klimatu:) wieczne wakacje. ja osobiście kocham pracować ale mogłabym tego w ogóle nie robić i czuć jeszcze większe szczęście:)

Gość gość
gość lubiący zabawe dziś 30 lat, mam 5zł na koncie, na nic nie zbieram, wydaje i używam życia nim zdechne, po co to ciułanie i tak tego do grobu nie zabierzecie ludziska xxx jak kostucha zacznie się tobie przyglądać i (odpukać) przypęta się jakieś raczysko, to zaczniesz ćwierkać inaczej :)

Gość gość
na wydatki biezace (rachunki itp ) 10 tys, na lokacie mamy 40 tysiakow, nie wiem czy duzo czy malo, mamy 2 samochody, dobry motor, wlasny dom bez kredytów (nie nowy ale stopniowo wyramontowany czyli jak nowy) wgl nie mamy kredytu, wiec chyba niezle,

Gość gość
tzn niezle jak PL zzwlaszcza,ze pracujemy w kraju

Gość gość
28 lat i tylko 2000zl. W styczniu wydaliśmy prawie 20.000zl na wycieczkę.

Gość przebiegły krętacz imprezowicz
mam 50tyś długu, i szukam banku co pożyczy więcej!!! Mam zamiar umrzeć z długiem minimum 5mln, pohulać sobie za czyjąś kase i nic nigdy nie oddać, hahahahahaha

Gość gość
ludzie, skąd wy tyle pieniędzy bierzecie?:O

Gość gość
21 lat 735,51 zł na koncie- od rodziców :D

Gość gość
Ja oszczędnie dosc żyje po to by raz na rok lub na dwa zabalowac na maksa. Tj jakas z******ta wycieczka itp. Chaty swojej nie kupie, bo nie jestem typem ktory zamierza zostac w jednym miejscu na dłużej wiec sie nie opłaca. A tak sobie wynajmuje od staruszki za psie pieniądze mieszkanko i składamy z mężem.

Gość gość
gość dziś ludzie, skąd wy tyle pieniędzy bierzecie?pechowiec.gif xxxx handel narko i prostytucja to dochodowe interesy i bez podatku

Gość gość
22 lata -500 zł

Gość gość
25 lat 36 tys na koncie

Gość gość
15 tys.

Gość gość
24 lata, 9 tysięcy na koncie - stypendia naukowe i oszczędzanie przez cały okres studiów

Gość REWELACYJNIE ZARADNA
50 lat i 8.000 na koncie. Byłoby więcej, ale 3.000 pożyczyłam, niedawno kupiłam TV za 3tys i laptopa za 1,5tys. I dopiero co wyremontowałam z poziomu totalnej ruiny i umeblowałam mieszkanie 60m2, kosztów tego wolę nie liczyć. A wszystko to z pracy na etacie w Polsce i renty z ZUS + dwie córki studentki na utrzymaniu, bo ja samotna matka jestem. Jak na to patrzę to uważam, że jestem REWELACYJNIE ZARADNA. :)

Gość gość
REWELACYJNIE ZARADNA --- GRATULUJĘ

Gość gość
34 lata, 25 tys euro na koncie

Ja oszczędzam od niedawna, chociaż mam już za sobą trzy dyszki. Na koncie mam odłożone jakieś 14 tys., a drugie tyle zainwestowałam w fundusz. Polecam wszystkim regularne oszczędzanie - samemu lub z pomocą eksperta. Ja akurat korzystam z pomocy doradcy finansowego, pana Mendochy - jak ktoś mieszka w Lublinie to warto się do niego wybrać. Nie spodziewałam się, że kiedyś będę miała na koncie takie pieniądze jak teraz, a jednak przy odpowiednim zarządzaniu budżetem i regularnym oszczędzaniu, jest to możliwe.

Gość gość
gośćkinia wczoraj Ja mam 27 lat, 140 tyś na koncie, stówa ze sprzedarzy domu po babci, reszta uzbierana, pracuja na lokacie a ja zbieram dalej TO KUP SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY

Gość gość
e,to niektórzy maja mniej niz ja 28 lat - 18 tys

Gość gość
28lat, 35 groszy na biurku

Gość gość
21 lat i 3 tys.

Gość gość
19 l i 25 tys

Gość gość
a co cie to obchodzi?? pozniej mi konto wyczyscisz gnoju. przyznajcie sie do takich rzeczy w internecie, podajcie jeszcze swoje dane..;/

Gość prawictwo pospolite 137
30 lat i zero złotych nigdy nie pracowałem i nie szukałem pracy