Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twoje łzy

Polecane posty

Gość gość
Prosze Cie nie pisz tak o sobie,Jesteś nalepszym człowiekiem jakiego kiedykokwiek w życiu poznałam.Nie bałam się Ciebie,przecież nie skrzywdzilbys mnie,nie Ty O cos innego sie balam,własnie o to co sie wydarzyło i roździeliło nas.Teraz wiem jak wielką pustkę mam w sercu ,bez Ciebie...

Gość gość
te ziarna, które zasadziłaś w moim sercu, plony, które z niego wyrosły, źle je wykorzystuje, ale ty to przewidziałaś, nigdy ci tego nie zapomnę, od nikogo nie wyniosłem tak wiele, ale wkrótce skieruję swój potencjał na właściwą drogę i być może kiedyś będziemy mogli porozmawiać, wspominając i śmiejąc się do rozpuku, obiecuję. wcale nie mam zamiaru się zmienić.

Gość gość
Szkoda że tylko tyle z Twojej strony:-(.Dobranoc.

Gość gość
wcale nie zamykam tematu, wolałbym, żebyś nie patrzyła na to co się ze mnie zrobiło, znowu cierpieć, żyję nadzieją, że będę mógł ci spojrzeć prosto w oczy

Gość gość
Wiesz mogłabym dokładnie to samo napusać o Tobie,zmieniłes mnie,pokazałes mi że jestem coś warta...ze on tez jest cos warty..jesten Ci tak niezmiernie wdzieczna ze kiedy o tym pomysle to łzy same plyna mi z oczu Masz złote serce..nigdy sie nie zmieniaj,prosze...obiecaj mi to i trzymam Cie za słowo ze jeszcze porizmawiamy o tym wszystkim otwarcie w realu Dziekuje ze Jesteś-pamietaj że jestem

Gość gość
zobaczysz sama, nie puszczam słów na wiatr

Gość gość
A jesli chodzi o Twoje oczy ,to chciałabym w nich znow utonać.Kocham je bezgranicznie i do szaleństwa...czytałam z nich Twoje mysli...zawsze wiedziałam co powiesz....chyba jesteśmy podobni do siebie wewnętrznie .

Gość gość
zamykam oczy i zapach twoich włosów koi mnie do snu, słyszę twoje słowa i czuję pokorę, uczyłem się być kimś lepszym, ciężko mi o tym pisać

Gość gość
Zobaczymy razem...mam nadzieję.:-).Tylko ta nadzieja sprawia że jeszcze sie trzymam Ale powiedz ,co sie z Tobą stało?cos ze zdrowiem?

Gość gość
nic z tych rzeczy, tylko ciągle powielam te same błędy, spadam na dno aby znowu się odbić i udaję przed wszystkimi, że to przez złe nawyki, koszmar

Gość gość
Oj nie ,to ja uczyłam sie od Ciebie byc lepszą...dałes mi taką lekcję odpowiedniego podejscia dla tych słabszych i bezbronnych,ze dzis powunnam Ci osobiscie podziekowac.Jestem/staram sie dla swoich podipiecznych...byc taka jak Ty mnie uczyles Dzis patrze na 30 usmiechnietych twarzyczek wdziecznych mi tak jak kiedys ja Tobie.Zas co sie tyczy pokory ,to dzis uwazam moje słowa za zbedne...bo Ty nie zasluzyles na uwagi...sam wiesz ile skromnosci w Tobie

Gość gość
Juz sie nie biczuj,Jestes najlepszy w tym co robisz Zawsze chcialam Ci to pokazać,że jesteś ..odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu.Pewnie tego nie wiesz...ale ja wiem i nieraz słyszałam,ze nikt niechciał isc spod Twoich opiekunczych skrzydeł.Sam pomyśl jak to świadczy o Tobie

Gość gość
podnosisz mnie na duchu, ja już dostałem nauczkę, nie warto puszczać wolno osób, które się kocha wmawiając sobie, że to dla ich dobra bo nie potrafię sobie poradzić sobie sam sobą

Gość gość
i chociaż domyślam, że to i tak nie ty, mimo wszystko dziękuję :)

Gość gość
Wiesz ile bym dała by byc teraz obok...wspierać Cie..pocieszyć,docenić.Pamiętasz moje słowa"trochę wiecej wiary w siebie"-wierzylam w Ciebie i nadal wierze.Masz dar,w sobie...masz tę moc.Nieraz Cie podziwialam,kiedy brałes sam jeden wszystkich na trase,wszystko bylo na Twojej glowie..nieraz spora grupa a Ty meżnie dawałes rade.Wiesz mało jest takich ludzi.

Gość gość
Wiesz ile bym dała by byc teraz obok...wspierać Cie..pocieszyć,docenić.Pamiętasz moje słowa"trochę wiecej wiary w siebie"-wierzylam w Ciebie i nadal wierze.Masz dar,w sobie...masz tę moc.Nieraz Cie podziwialam,kiedy brałes sam jeden wszystkich na trase,wszystko bylo na Twojej glowie..nieraz spora grupa a Ty meżnie dawałes rade.Wiesz mało jest takich ludzi.

Gość gość
margines wypełniony, to nie ty, ale przyznaj, że taki dialog pomaga dwójka obcych ludzi, podobne problemy, człowiek nie czuję się taki odosobniony. nóż widelec, może ona to przeczyta przypadkiem.

Gość gość
dobrze mi się z tobą rozmawiało

Gość gość
Jaka ona G?.Chcesz jej pokazac w ten spisob ,czego Ci trzeba?.Wiesz pocieszę Cie...jest mi cholernie ciężko bez Ciebie.Tych parę lat ...minęło wiec już nie tacy sivie obcy..może fizycznie obcy,ale duchowo,bardzo bliscy.Wierze ze to Ty ,spojrz na temat.

Gość gość
Chore iluzje, nikt z tych osób tego nie przeczyta bo nie siedzi tutaj.

Gość gość
Nie, G. Pisałem o A. stara miłość, po prostu dobraliśmy się mentalnie dlatego udał nam się dialog, za co dziękuję. Czasami tego potrzebuję.

Gość gość
Mnie też sie z Tobą dobrze rozmawuało Myślę ze pokrewne dusze tak mają :-( Zreszta w realu ..uwielbiałam z Tobą rozmawiać .Miłego poranka i do zobaczenia .:-)- jak zwyjłeś mawiać.

Gość gość
Chore iluzje, ale właśnie straciłeś 2 cenne minuty ze swojego życia podniecając się o czym piszemy. Frajerze.

Gość gość
Wiec pisałam z podszywem:-(.Dobrze wiesz że nie jestem A,bo A tam nie bywała nigdy.Szkoda ze znowu sie mna bawisz '-:(

Gość gość
Powodzenia ;)

Gość gość
To tutaj jest ktos trzeci,myslałam że sami tu jesteśmy,nie jestem A

Gość gość
Nie bawiłem się dobrze nawet przez sekundę, ale lepiej się poczułem dzięki tobie. Nie wszyscy gardzą bólem, to buduję osobowość. Niczego nie spłycam odnośnie ciebie.

Gość gość
e, tamtego olej.

Gość gość
ja wiem z kim pisałam i Ty też wiesz.Olej juz tą pokorę i nie bierz takdo siebie bardzo ,bo Jestesb"the best".śpij dobrze,dobranoc

Gość gość
Wy jesteście frajerkami jęczącymi w eter kiedy wasze miłości właśnie dobrze się bzykają z innymi.