Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wjechać pod górę samochodem w momencie gdy zatrzymam się na środku?

Polecane posty

Gość gość
prawictwo pospolite, Beke mam z Ciebie haha sprzegla na gorce, bo zgasnie.

Gość gość
Many wez sie nie odzywaj bo robisz zamet niepotrzebny. Laska jest madrzejsza od Ciebie burasie wiec wypad stad, jak nie masz prawka to sie nie udzielaj, a autorko ty go nie sluchaj, wiesz jak ruszac, samochod Ci nie spadnie ze zmieniania z 1 na 2, zrob to szybko i bedzie ok jedz sobie na 2. Jak c****eszy nei wyjdzie czyli bedziesz jechala na czysto to jedz sobie na 3

Gość prawictwo pospolite 137
są sytuacje zwlaszcza jak jedziesz pod góre gdzie sam gaz nie wystartczy i wtedy jest potrzebne sprzęgło // pod duża góre nawet na jedynce moze ci zgasnąc bez sprzęgła

nie pajacuj .. wszystko dokladnie wytlumaczyłem

Gość gość
prawictwo pospolite 137, Twoim radom już podziękuję, weź samochód od taty i jedźcie się przejechać po polnej drodze, idź na kurs i zrób prawo jazdy, a potem po tym czasie napisz jak Ci poszło :) jestem ciekawa jak Twój tato jeździ, jeżeli jeździ razem ze sprzęgłem i gazem. pozdrawiam, buziaki dla Ciebie i Twoim radom także :)

moj tata nie podjezdzał pod górke taką jak masz w miescie tylko pod góre taką jak masz w okolicah zakopanego i nie taka zwykla tylko jedna z najbardziej stromych w Polsce gdzie prowadzi asfalt .. Ty chyba nie rozumiesz o czym mowie .. Wiec wróc sie do jazdy po miescie bo nie masz podjęcia o jezdzie samochodem

wjedz sobie swoim autek pod gliczarów bez sprzęgła ..Albo jedz tak samo jak jezdzisz jadąc pod górke w miescie .. to gwarantuje ci ze auto bedzie ci caly czas gasło

Gość gość
Prawik nie pluj sie. Takis cwaniak to czemu prawo jazdy jest Ci obce? :) Tatuś by Ci pomógł z chęcią w jezdzie i nauce. Do roboty. Koleżanko, dostałaś juz odpowiedzi od poprzednikow. Nie ma innej możliwości jak w trakcie zmiany z 1 na 2 puścić gaz i zmienić bieg. Ogólnie rozpędzaj samochód do maksymalnej prędkości dla danego biegu.