Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PapryczkaChili

Sssooos włączyłam szczęki

Polecane posty

tylko nie zamykaj oczu i nie sluchaj bo dopiero dostaniesz hopla na punkcie strachu :D

za odwage teraz relaks na tvn dziewczyna z przedmiescia :D oczywiscie zawsze mozesz sobie puscic tvn style" skazane na seks":D

Ooo włączyłam sobie TVN i się caluja. Zawsze sie zastanawiałam czy oni tak na serio czy jakoś tak udają :D czasem widać jak na serio

aktorzy przewaznie sa atrakcyjni wiec pewnie nie maja obrzydzenia co do calowania sie wiec i jakos to wychodzi... tylko czy pozniej z tego wychodza romanse pewnie i sa takie przypadki :D co zazdrosna ze sie caluja?:P

jak skakaja z kwiatka na kwiatek :D coz taka praca i przed zwiazaniem sie na pewno to bylo wspominane i akceptowane przez ich polowki : ) ty by bylas?

Gość gość
skakają :D? a po jakiemu to?

Gość gość
sossss jestes jeszcze z tym facetem co z nim byles na demotach na zdjeciu ? czy masz innego ?

Gość gość
A to on jest homo ? :O :O :O

jestem w pelni hetero :D bez zadnych insynuacji prosze mi tu :D zgodze sie z tym tutaj czytamy to co ludzie mysla a czego nie wiemy w realu... tylko nie zasiedz sie bo szkoda by cie bylo ;)

Gość gość
Sosss a już nie jesteś z tą kaferianką z którą miałeś zdjęcie :D?

Gość gość
tak jestes hetero a w wieku 25 lat nigdy nie miales dziewczyny nie klam bo kazdy zna prawde

z zadna kafeterianka nie bylem :D teraz wolny mam czas to co robic wieczorem jak nie pisac glupoty : ) czasami warto tutaj posiedziec przynajmniej wiemy ze jest ktos glupszy od nas :P bez obrazy ludziska :D zamiast ganiac za facetami tzn byc ganiana to siedzisz na jakis forach intelektualnych"inaczej" :D

Gość gość
tak sosss jest homo

Gość gość
z sonia n. byli tylko przyjaciolmi

kiedys mialem a czy nazywaniem kogos gejem z powodu tego ze nie jest ulegly na wasze chwyty sztuczki to nie moja wina... dobrze sobie radze wiec i tego samego oczekuje od kobiety... niestety takiej nie napotkalem... mam nadzieje ze znajde... zadowolona pomaranczko?

Gość gość
czasami warto tutaj posiedziec przynajmniej wiemy ze jest ktos glupszy od nas jezyk.gif XXX No od Ciebie być głupszym jest trudno.

Gość gość
tak ? to czemu obejmowales tego nagiego faceta na zdjeciu wtedy ?