Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalienao

Akademia Małych Smoków Warszawa Ursus OPINIE

Polecane posty

Gość natalienao

Czy ktoś z Was zapisał tutaj swoje dziecko? Co możecie powiedzieć na temat wyżywienia, na temat prowadzonych metod wychowawczych, edukacyjnych? Jakie są warunki w przedszkolu? Czy czesne jest wysokie? A co z kadrą? Chciałabym wiedzieć wszystko, co będzie przydatne podczas wyboru przedszkola dla mojego dziecka. Pozdrawiam :)

Gość gośćmilenka8
Powinnaś być zadowolona ;) Moja córka chodzi od września i przyznam, że nie spodziewałam się, że tak skutecznie się zaklimatyzuje :). Jeśli chodzi o jedzenie - spore porcje, smaczne, zdrowe - moje dziecko nigdy nie narzekało na wyżywienie w przedszkolu. Opiekunki radzą sobie znakomicie - są otwarte, kontaktowe i nie krzyczą na dzieci. Mnie jeszcze przekonuje, że dzieci mają swój własny plac zabaw, z którego korzystają kiedy jest ciepło ;)

Gość lutasowa
Warto zaznaczyć też, że przedszkole przyjmuje dzieci w pieluchach :) Uczą korzystania z nocniczka. W przypadku mojego syna oduczenie pieluch okazało się być proste ;) No i codziennie dzieci uczą się języka angielskiego , więc to też duży plus. Chcesz w tym roku zapisać malucha?

Gość malgosia889
Zajęć jest całe mnóstwo (mam oczywiście na myśli te w ramach czesnego) . Czyli tak jak ktoś wspomniał - codzienny język angielski, rytmika, gimnastyka, nauka dobrych manier (rzadkość w przedszkolach), zajęcia plastyczne, zajęcia intelektualne. Myślę, że powinnaś się umówić na wizytę i wszystkiego dowiedzieć, bo my możemy się produkować, ale po co? :) Umów się, w przedszkolu pracuje naprawdę świetna kadra.

Gość gość
Są też zajęcia płatne ;) Moja córka chodzi np. na zajęcia taneczne i czuję , że właśnie odnajduje swoją pasję ;) Dla mnie Akademia Małych Smoków, to takie wyjątkowe, domowe miejsce, gdzie mogę z czystym sumieniem zostawić swoje dziecko i wyruszyć do pracy. Polecam :)

Gość natalienao
Dzięki dziewczyny , nie spodziewałam się, że dostanę tak szybko jakąkolwiek odpowiedź :). Tak, chcę zapisać córkę w tym roku. Trochę się waham, dlatego chciałam wiedzieć jak się zaopatrują rodzice na to przedszkole. Przyznam, że mnie osobiście przekonuje jego wygląd.. Wygląda bajecznie :) No i oferta przedstawiona na stronie jest konkretna... Hm... zobaczymy :) Czekam na dalsze opinie ;)

Gość gość
Mnie rok temu nie udało się zapisać do tej placówki, ale do dziś bardzo żałuję... Uważam, że ich oferta jest najbardziej atrakcyjna w porównaniu do innych placówek w okolicy...

Gość gość
Róbcie te reklamy bardziej z głową, bo nikt normalny nie uwierzy, że to rozmowa zwykłych osób. W ciągu kilku minut wpisało sie kilka mam, których dzieci tam chodzą. I wszystkie wypowiedzi sa w tym samym stylu. Chyba macie mało dzieci zapisanych, skoro musicie sie tak reklamować. :p

Gość gość
A wiecie może czy są jeszcze miejsca? Bo szczerze mówiąc miałam dylemat między tym przedszkolem, a innym, ale ostatecznie zdecyduję się chyba na ten, ale obawiam się, że jest za późno... ;/

Gość gość
Dzwoniłaś? Mojej koleżance udało się jeszcze zapisać.

Gość gość
Widać że to przedszkole jest nie za dobre. Mało chętnych i żenująca reklama. W życiu bym tam dziecka nie posłała przez takie ściemnianie i chamskie reklamowanie.

Gość gość
Ja w sumie też przez takie coś nie chciałam zapisać dziecka do tego przedszkola, ale ostatecznie zdecydowałam się i nie żałuję, bo przedszkole jest naprawdę. Nie spotkałam sie jeszcze z takim ciepłem i taką miłością wśród kadry, jak tu.

Gość gość
Jedno trzeba przyznać - przedszkole jest bardzo fajne, a dzieci czują się tutaj bezpiecznie. W przypadku mojego maluszka tak własnie się stało. I choć miałam sporo wątpliwości, to przedszkole ostatecznie spełniło moje oczekiwania. No i faktem okazało sie również to, że opinie w internecie są mimo wszystko godne zaufania. In plus.

Gość gość
A można zapisywać tak w trakcie trwania roku ? Czy nie ? Muszę pilnie zapisać dziecko do przedszkola.. ;/

Gość gość
Podłączam się do pytania powyżej, ale ja jeszcze dodatkowo bym chciała wiedzieć jakie jest czesne :)

Gość gość
ile wynosi czesne w tym przedszkolu? czy w ramach czesnego jest zapewnione wyżywienie?

Gość gość
na ich stronie powinny znaleźć poszukiwane przez ciebie informacje :)

Gość gość
zdecydowanie najlepsze miejsce dla dzieci synek wspaniale się tu bawi,rozwija,a ja mogę spokojnie pracować i o nic sie nie martwić

Gość gość
ja sie bardzo cieszę, że mają smaczną kuchnie złożoną aż z 6 posiłków poza tym nauka angielskiego jest dodatkowym atutem

Gość gość
ile trwa nauka angielskiego? i jak często się odbywa?

Gość gość
też bym chciała wiedzieć, i jeszcze jakie są zajęcia dodatkowe?

Gość gość
wszystko znajdziecie na stronie internetowej :P

Gość gość
osobiście nie mam zastrzeżeń pierwsze dni mam wrażenie były bardzej dla mnie stresujące niż dla mojego dziecka , które jak się okazało jest pod fantastyczną opieką :)

Gość gość
duże doświadczenie opiekunek, indywidualne podejście do maluszków widać, że opiekunki znają się na dzieciach i potrafią zorganizować im pożytecznie czas