Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fioletowa sukienka, a buty?

Polecane posty

Gość gość
Nude albo czarne można też odważniej srebrne.

Gość gość
aaa jeszcze dopiszę że to na wesele szykuję zestaw ;)

Gość gość
Srebrne to twoim zdaniem odwazniej? To stroj dla 50latki na firmowa inpreze czy co? W ogole kiecka jest bardzo konserwatywna, choc ladna.

Gość gość
Zielone jezeli masz odwagę :)

Gość Zizzu
Ja bym ubrała złote sandałki i złota kopertówkę . Ładne duże klipsy chanel , nic na szyje . NO moze duża bransoletę ....hmmmm Tak to widze :) Najpierw napisałam zielone .....hmmmm

Gość gość
Tak , tak Masz wybór złoto lub zieleń ( piękna jasna , trawa ) NO ale napewno nic nie masz w tym kolorze i ciezko będzie dokupić torebkę i accesoire

Gość gość
Dla mnie to nie jest fiolet tylko malinowy, ewentualnie purpura. Zachowawczo: cieliste albo szare buty, srebrne dodatki, albo róż złamany beżem. Odważniej: jaśniutki żółty (poszukaj koloru "icy yellow"), limonka, pomarańczowy, soczysta zieleń. Dużo zależy jak ten kolor wychodzi w rzeczywistości.

Gość gość
Na moim monitorze kolor sukienki to biskupi fiolet , mocny i intensywny . Dodatki wybrałabym raczej stonowane w kolorach ciepły jasny szary, ciemna butelkowa zieleń, ciemny granatowy.

Gość gość
Ja bym postawiła na srebrne, coś takiego np. http://www.otofotki.pl/ Do tego tylko srebrna bransoletka i kopertówka. Btw. sukienka bardzo ładna! :)