Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łydki

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę swoich nóg. Są moim największym kompleksem. W udach mam 46, a w łydkach wciąż waha się między 32, a 33. Niby lekko umięśnione, jędrne, zadbane, długie ale te łydki?!?! Są monstrualnie wielkie w porównaniu z udami. Boje się założyć strój kąpielowy, krótkie spodenki..jak ja muszę strasznie wyglądać :( Naprawdę jest źle??

Gość gość
Wydaje mi się, że przesadzasz :) Ja mam w łydkach 36 i czuje się z tym dobrze i szczupło

Gość AutorkaOdŁydek
A ile masz w udach??

Gość gość
Ty jesteś nienormalna, ja mam takie wymiary to zawsze były mega chude nogi. Chyba, że masz 140, ale wciąż t będą normalne nogi

Gość gość
ok 54 :p

Gość AutorkaOdŁydek
Mam 167. Chude? Może dla większości tak, ale mi chodzi przede wszystkim o proporcjonalność.

Gość AutorkaOdŁydek
gość z 11:34- No i Ty masz właśnie proporcjonalne nogi. Nie uważacie, że jakieś 13/14 cm róznicy między objętością ud, a łydek to zbyt mało?

Gość gość
Wciąz uważam że jesteś nienormalna. Mi nawet dogadywano, że łydki za chude mam.... Psychikę sobie wylecz a zostaw te łydki bo jak anorektyczka piszesz. "mam mikroskopijne lydki i uda, ale te lydki sa za duże". A przy Twoim wzroście to w ogóle - ja mam 162 i moje łydki to chucherka.

Gość gość
hahaha no może dla drobnych dziewczyn to problem. ja mam sporo wzrostu, w łydkach po 38 cm, w udach po 58 cm. dla was niepojęte, wiem :P muszę być potwornie paskudna :P

Gość gość
" hahaha no może dla drobnych dziewczyn to problem. " Chyba dla zakompleksionych drobnych dziewczyn :P

Gość AutorkaOdŁydek
11:39-Może przesadzam, ale jak widzę te idealnie szczupłe dziewczyny to chcę mi się płakać bo ćwiczenia dają mozolne efekty. Wszystko rozbudowuje mi łydki, więc tylko się rozciągam. 11:40-Dla mnie to nie jest niepojęte bo na pewno masz mega długie nogi i wyglądasz normalnie

Gość gość
Taaak, każdy jest idealny i grubsi i wielkoludy (bez urazy ;) ) a Ty jedna jesteś nieidealna bo masz wymyślony problem łydkowy. Puknij się w ten łeb bo naprawde to brzmi jakbyś miała ostro nasrane w głowie. Wybacz bezpośredniość, ale no skoro sama widze jak to wygląda to po prostu mnie szokuje jak można mieć tak bardzo spaczony obraz siebie.

Gość jestem facet
Dla mnie masz normalne łydki, a nie żadne chude czy grube. Nogi idealne

Gość AutorkaOdŁydek
A czemu uważasz, że to ja mam spaczony obraz siebie, a nie Ty? Mi nawet nie chodzi o szczupłość tylko o proporcjonalność..No, a forum jest chyba od tego zeby pisać o czym tylko się chce.

Gość gość
"A czemu uważasz, że to ja mam spaczony obraz siebie, a nie Ty?" Tak, ja i całe moje otoczenie mamy spaczony obraz ( i te osoby które uznały, że mam za chude łydki i te które komplementują moje nogi). A tak naprawdę obie wyglądamy tak: http://e.lansik.pl/la819/cea616be00141ba74cb96a25 :classic_cool: (żarcik) Jak będziesz daltonistą też będziesz się upierać, że to Ty wiesz jaki co ma kolor?

Gość gość
boże :o chciałabym mieć tyle w łydkach

Gość AutorkaOdŁydek
Tylko skąd ja mam wiedzieć, które komplementy są szczere?? Jak zaczęłam chudnąć z wagi wpadajacej prawie nadwagę to już po niecałym tygodniu rodzinka krzyczała jaka to chuda jestem. I jak teraz komukolwiek wierzyć??

Gość gość
Może za dużo ćwiczysz i dlatego wyrobiły Ci się mięśnie, a zwykłe ćwiczenia już nie wystarczają?

Gość gość
Zależy ile schudłaś itd Można wziąć kilka osób o podobnej wadze i każda będzie inaczej odbierana. Można nosić S ważąc 46kg a i ważąc 58kg - osoby ćwiczące, z pewną masą mięśniową zawsze będą cięższe mimo, że objętościowo mniejsze. Znajdź w necie foto osoby która wg Ciebie ma nogi jak Ty, zrób potem swoim zdjęcie i porównaj.