Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółka mnie wystawila ODCZYTUJE A NIE ODPISUJE

Polecane posty

Gość gość

miałyśmy iść na imprezę w pobliskiej wsi, ładna pogoda, jakis koncert, jakieś atrakcje. wszystko super, a od wczoraj jest jakaś dziwna, wcześniej normalnie pisalysmy, a później przestała odpisywać, odczytywala a nie odpisywała. ostatnia wiadomość od niej z wczoraj z 20:00, zapytałam wieczorem co z jutrem, jak sie umawiamy, o której i gdzie sie spotykamy. cisza. potem odpisala ze jutro sie umowimy bo jeszcze dzis nie wie. impreza zaczyna sie dzisiaj o 15:00, a z godzinę trzeba jechać. musiałabym wyjść juz w zasadzie teraz aby zdążyć, bo sa mega korki. napisałam rano to jak, do teraz nie ma odpowiedzi. w sumie trochę mi przykro ale nir raz juz przejechałam sie na koleżanko- przyjsciolkach, ale jak tym razem powinnam postapic? napisać do niej jeszcze, zadzwonić? smsa puscic? w sumie nie mam nawet z kim innym jechać, bo wszyscy wyjechali albo do domow rodzinnych albo na długi weekend.

Gość gość
Może po c zula się osaczona, ja jestem introwertyczka i nie lubię kiedy ktoś często do mnie dzwoni i zaprasza, raz na jakiś czas widuje się z koleżankami.

Gość gość
Wystawiła Cię. Albo jedź sama, albo zmień plany. Jej nie proś, jak się odezwie w ostatniej chwili, to powiedz, że już masz plany. Przecież zachowała się chamsko, bez szacunku do Ciebie i Twojego czasu.

Gość gość
boże drogi może coś jej wypadło, może to może tamto, zadzwoń zapytaj.

Gość gość
gdyby jej wypadło, to powinna odpisać. jest na fb cały czas, moje wiadomości odpisuje albo nieodczytuje. kontakt zawsze mialam z nia bardzo dobry, nigdy nie nawalila w ten sposób. sama nie pojade, bo musialabym sama wracać w nocy, a nie uśmiecha mi sie to. blakac sie sama w tlumie to nie moje klimaty.

Gość gość
Olala, olala i to perfidnie. Nie umawialabym sie juz z nia nigdy. I broń boze nie jedz z niespodzianką, tak jak ja kiedyś, to czułam się cały czas jak piąte kolo u wozu. Widocznie nie chcą Cię tam.

Gość gość
jesli macie po 15 lat to może rodzice nie pozwolili jej jechać, albo chłopak, albo nie ma kasy i głupio jej teraz sie przyznać,

Gość gość
mamy 20 lat. ona ma chłopaka, który też mial tam byc bo pisalam tez z nim z 5 dni temu i pisał ze będzie. ja nie mam chłopaka. ona ma bliżej niz ja, ona 5 min i jest, a ja prawie godzinę. dlatego pisalam jak sie spotykamy gdzie i o której.

Gość gość
jedz sama :)

Gość gość
jeszcze 15 takich tematow zaloz

Gość gość
milczenie najlepsze lekarstwo

Gość gość
i co jej powiem? no hej jestem? skoro mi nie odpisala to nie chce mnie chyba tam.

Gość gość
jak to przyjaciolka to dlaczego nie zadzwonisz?

Gość gość
ale masz problemy, który to już wątek założyłaś? w kazdym piszą ci to samo.

Gość gość
pewnie chce być sama ze swoim chłopakiem a nie zebys się ty tam z nimi paletala. :P

Gość gość
W każdym razie olala Cie mega chamsko, ja bym jej odpisala ( oczywiście jak ona raczy cos napisać ) żeby spiernadalala bo sie osmiesza.

Gość gość
cześć, tutaj autorka. minęło co prawda trochę czasu, a ona dalej się nie odzywa. kilka dni temu wysłała mi chyba przez pomyłkę facebookowego lajka w rozmowie, więc raczej wchodziła na naszą konwersację, co tylko poświadcza, że czytała wszystkie wiadomości i z premedytacją nie odpisywała. myślicie, że to już kategoryczny koniec naszej znajomości? z jednej strony jest mi mega przykro, bo nie tak sobie wyobrażałam to wszystko, a z drugiej strony nie chcę na nią patrzeć z myślą, że potrafiła mnie tak olać. już nie chodzi o tę imprezę miejską, tylko o całokształt.

Gość gość
Powinnaś dać sobie z nią spokój. Przecież potraktowała Ciebie po chamsku, skoro nie raczyła nawet odpisać na Twoje wiadomości. Na przyszłość jak coś ona zaproponuje, to oczywiście też ją olej.

Gość gość
nie wychodź pierwsza z inicjatywą przeprosin czy cos tego pokroju bo Ty nie masz za co przepraszac.

Gość gość
poczułam się chamsko, w sumie do dzisiaj mam mieszane uczucia. sama oczywiście nie wyjdę z inicjatywą, tylko co zrobić jak ona napisze, o ile to zrobi? olac?

słuchaj, musisz zdecydować, czy odpowiada Ci takie traktowanie. musisz wiedzieć, że jeżeli ona raz się tak zachowała, to zachowywać się będzie tak więcej, bo zobaczy że może. i będzie zaskakiwała Cięw najmniej oczekiwanych momentach, aby Cię olać w kąt i stłamsić. nie ma odwagi Cię przeprosić, ale ma odwagę wysyłać głupie lajki. dziewczyna nie jest poważna.