Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w16

Brak satysfakcji podczas seksu

Polecane posty

Gość w16

Mam mały problem...Nie wiem co robić, pomóżcie. Mam 16lat, od prawie pół roku nie jestem dziewicą. Kocham się ze swoim chłopakiem dosyć często jest moim pierwszym partnerem łóżkowym, gdy mnie rozdziewiczał nie czułam żadnego bólu, żadnego krwawienia nic kompletnie wtedy zwątpił, że jestem dziewicą, a ja nie kochałam się z nikim innym. Kocham go bardzo. Problemem jest brak satysfakcji podczas seksu. Nie czuję w ogóle żadnej przyjemności. Próbowaliśmy różnych pozycji, ale to na nic, czuje tylko jak wchodzi/wychodzi jego członek. Pomóżcie proszę. Darujcie sobie komentarze, że jestem za młoda.

Gość dobra rada na dziś
Dziewczyno do ksiązek i do nauki

Gość gość
jejku, przecież Ty jesteś dzieckiem. Poznasz kogoś na całe życie, będziesz starsza to zobaczysz...teraz to jest dla Ciebie pewnie jakaś zabawa.

Gość gość
idiotka.

Gość gość
idz do seksuologa

Gość gość6969
Jatez zaczelam w twoim wieku,podobac zaczelo mi się po 20,a naprawdę super jest po 30...niestety z kobietami nie jest tak jak z mężczyznami,ze wsadzi i przyjemnie,wiele musi dojrzeć,wyrobic się by było dobrze i u jednej trwa to 1 rok,a u innej 10...sa i szczresciary ze od razu.zostaje tylko czerpać przyjemność z bliskości z kochana osoba.moim zdaniem powinniscie poprobowac innych pieszczot oprócz penetracji,niech cie podnieca przed orałem lub choćby reka,duzo kobiet ma orgazm lechtaczkowy,trzymaj się:)

Gość w16
hm...wiedziałam. Ale mam prawo do tego, nikt mi nie zabroni i będę robiła co będę chciała...mam prawo do tego. Mam 16lat w moim wieku wiele dziewczyn już współżyła. Myślicie, że jak mam 16lat to mam sisiano w głowie, ale mnie ogólnie wychowuje życie..uczę się sama na błędach. Nie jestem jakąś lekko myślą idiotka:( wiele osób mówi, że jak na.mój wiek jestem dojżała..chłopak tak samo mi powtarza..miał starsze dziewczyny ode mnie i mówi że bez porównania

Gość gość6969
jezu nie o dojrzalosc psychiczna mi chodzilo!jakbys zaczela w wieku 25,to tez możliwe ze musialabys poczekać kilka lat!kobieta się uczy orgazmu i przyjemności,a nie ma jej danej z góry jak facet i na to trzeba czasu,NIEZALEZNIE W JAKIM WIEKU ZACZYNA.

Gość gość
Jestem facetem, moją aktualna dziewczyna miała ten sam problem przy poprzednim chłopaku. Mimo że uprawiała wcześniej sex to przy mnie dopiero poszła jej błona, nie obwiniaj się o brak orgazmu, najpewniej to wina faceta. Ile trwa stosunek? Doprowadza Cię do orgazmu przy grze wstępnej? Może ma małego?

Gość w16
nie no małego to on nie ma:)) wręcz przeciwnie. myślę, że to moja wina, chcę mieć jakąś przyjemność z tego, a nie tylko on. Przez to nie mam nawet ochoty na seks, on się obwinia tylko, że to jego wina, a może jednak moja. My kochamy się bez zabezpieczenia od początku, on poprostu spuszcza się na zewnątrz. Zależy, czasami wcześniej czasami później. Na początku jak się zaczełam tylko kochać to miałam orgazm, ale bardzo króciutki, a później to już nie.

Gość gość
czy ty masz rodziców? takie dziecko a juz zblazowana

Gość gość
My kochamy się bez zabezpieczenia od początku, on po prostu spuszcza się na zewnątrz. a wpadka? taka niby odpowiedzialna jestes? a nie wiesz skad sie dzieci biora?

Gość w16
bo tylko ja w tym wieku:) ludzie ja szukam porad skoro sądzicie że mloda jestem dajcie mi odpowiedź na pytanie. wiem skąd sie biorą dzieci...

Gość gość
bedziesz miala satysfakcje z dzidziusia :Dgratuluje :D

Gość gość
to czemu uprawiasz seks bez zabezpieczenia?

Gość gość
Prowo

Gość w16
co ma byc co będzie nie ma 100% pewnosci nawet w prezerwatywach, on czuje i ja mu przypominam, ale to raczej nie jest na temat:)

Gość gość
Jesteś głupia jak but.

Gość gość
Ta prowokacja jest tak kretyńska, że aż się zastanawiam się kim jest osoba, która ją założyła, ale najprawdopodobniej jakaś małolata, albo małolat bo wiedza o antykoncepcji zerowa i dlatego wykręca się, robi uniki, żeby nie pociągnąć tego tematu,bo nie wie o czym rozmawiać, jak nie ma o tym pojęcia:D

Gość gość
a ja myślę,że to jakaś psychiczna stara baba,babie p******i sie w główce,poznaję ją po wpisach do psychiatry marsz debilko!

Gość w16
wyraźnie napisane, że mam 16lat! ludzie to jest forum dyskusyjny, w którym udziela się porad, a nie krytykuje. Wiele dziewczyn w moim wieku nie jest już dziewicą:) a właśnie mnie się czepiacie, jestem nowa w takim życiu i chce wiedzieć co robić żeby osiągnąć satysfakcję jakąś

Gość gość
A myślałaś o tym, aby wybrać się do seksuologa? Mogę polecić Ci takiego sprawdzonego, zaufanego - www.instytut-zacisze.pl. Moja siostra też kiedyś odczuwała brak satysfakcji seksualnej i właśnie tam się zapisała. Bardzo chwaliła personel, podobno naprawdę potrafi pomóc, ponoć mają ogromną wiedzę. Mówiła, że na nowo nauczyli ją czerpać przyjemność z seksu. Tam mają różne rodzaje wizyt, zadzwoń do nich, na pewno dalej Cię pokierują. Siostra nie rzuca słów na wiatr, więc myślę, że rzeczywiście ten instytut jest warty polecenia

Gość gość
A myślałaś o tym, aby wybrać się do seksuologa? Mogę polecić Ci takiego sprawdzonego, zaufanego - www.instytut-zacisze.pl. Moja siostra też kiedyś odczuwała brak satysfakcji seksualnej i właśnie tam się zapisała. Bardzo chwaliła personel, podobno naprawdę potrafi pomóc, ponoć mają ogromną wiedzę. Mówiła, że na nowo nauczyli ją czerpać przyjemność z seksu. Tam mają różne rodzaje wizyt, zadzwoń do nich, na pewno dalej Cię pokierują. Siostra nie rzuca słów na wiatr, więc myślę, że rzeczywiście ten instytut jest warty polecenia

Gość biczus3
Wiecie co....nie pochwalam zachowania autorki topicu ale zamiast jej juz odpowiedziec konkretna odpowiedz na pytanie to lamentowac ze za mlolamentowacda,ze za glupia,czy wie skad sie dzieci biora...opamietajcie sie,ulzylo by wam gdyby napisala ze ma 25lat?napewno nie bo wtedy zaczelo by sie ze ciezko w to zeby dopierouwiezeby w tym wieku,normalnie ludziom nie dogodzi. Na poczatku przewaznie tak jest ze sie nie odczowa przyjemnosci samo przyjdzie z czasem gdy nauczysz sie obserwowac swoj organizm a najlepiej cwiczyc miesnie kegla mi to pomoglo pozdrawiam

Gość Avvvvvvvvvvvv
O mój Boże. ;-; Problemy I świata. Tak, jesteś na to za młoda. Nie zabezpieczacie się? No.. to zobaczymy co zrobisz, jak Ci się okres spóźni. Mało wiesz.. Bardzo mało. JA zaczęłam współżyć po 17 roku życia z facetem, z którym jestem nadal. A Ty nie miałaś wtedy chyba nawet 16 lat.. Kobieta może nawet nigdy nie osiągnąć orgazmu. A seks może być przyjemny i bez tego, uwierz mi

Gość w16
zrobiłam to tydzień przed moimi urodzinami:) mało wiem dlatego pytam się was o coś. Dziękuję kilku osobom za pomoc.

Gość w16
wątpię że mając te 17lat nie widziałaś wszystkiego

Gość gość6969
Jatam nigdy nie powiedziałam komus ze jest za młody na seks.w jakim wieku czuje ze chce ,,to ok.16 latka to dla mnie już kobieta,a gorsze problemy maja zseksem te co się wstrzymują i zaczynają pozno/znam pare takich/ale nad lepszym zabezpieczeniem to się powinnas zastanowić bo to jak igranie z ogniem,a uwierz porod to nic przyjemnego...a do zajścia starczy sekunda nieuwagi;///////0

Gość w16
gość6969 dobrze pomyślimy nad tym.