Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 12 lat Jakieś 2 lata temu bardzo przyjaźniłam się z takimi 2 dziewczynami.Znałyśmy się praktycznie od najmłodszych lat i prawie codziennie wychodziłyśmy na dwór.Byłyśmy jak papuszki nierozłączki i to były najlepsze lata mojego życia.Były one starsze odemnie o 2 lata teraz mają po 14 (2 gim).Problem jest w tym że z czasem coraz rzadziej się widywałyśmy i to mnie bardzo bolało.Później dużo działo się w moim życiu i przeprowadziłam się do innej klasy ze względu na przyjaciołkę, i to był błąd.Byłyśmy takie szczęślwe że coraz rzadziej widywałam się z przyjaciółkami z dworu.Aż w końcu popełniłam najgorsxy błąd w moim życiu i bardzo go żałuje,ponieważ gdy widziałam je na ulicy nie mówiłam im cześć ani nic bo się wstydziłam i niepotrafie powiedzieć dlaczemu przecież to moje przyjaciółki! Już ze 2 lat się nie odzywamy a ja cierpie i płacze po nocach chciałabym moc znowu z nimi porozmawiać!Niewiem co mam już robić prosze pomóżcie chciałabym z nimi porozmawiać ale co jak nie zechcą a tak wg to są zawsze z koleżankami i głupio mi podejść

Gość gość
porozmawiaj z nimi i już. ;) zmiany w życiu są czymś normalnym szczególnie że są starsze te 2 lata od ciebie a kiedy zaczyna się dojrzewać to zaczyna być różnica. później się to wyrównuje.