Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobił u mnie kupę :(

Polecane posty

Gość gość
"załatwiałem się za domem " :-D ja nie mogę ........ :-D

Gość gość
To chyba na wsi tak można:P.A ręce umyć?

Gość gość
Nie chciałabym koło tego domu przechodzić, mają łazienki, toalety, a za potrzebą latają za dom, bo w WC to brak szacunku, autorce brak piątej klepki:D

Gość gość
:D

Gość gość
Ja u swojej dziewczyny załatwiłem się w worek foliowy i wyrzuciłem do kosza na śmieci :3 hehe :D

Gość gość
co za debile! WC ma jedno zastosowanie-kupa ,siki więc o co cała ta histeria? k****,w wielu domach normalnych nie ma znaczenia za ile razy i za jaką potrzebą gość chodzi do ubikacji co za bydlaki!

Gość gość
W wc może też się bzykac więc nie jedno! :D

Gość gość
przede wszystkim, to autorka dała plamę, bo nie ma w kiblu psikacza zapachowego. wyobrażasz sobie, jak ten biedny chłopak musiał się czuć, wiedząc, że nie uda mu się ukryć przed tobą faktu, że robił kupę, bo zapach zaraz wszystko zdradzi?

Gość gość
Co ty sie tak buowersujesz??? Przecierz ostatnio bylo glosno o laskach co za dolary jadly kasztany I im to nje przeszkadzalo:) a moze masz zal do niego ze zamiast dac tobie to gowno spuscil do kanalizacji :D

Gość gość
Gosc21:02 a nastepnego dnia Twoja laska wdeptywala w to gowno:D A gdyby tak przyszla potowarzyszyc Ci w "paleniu tego papierosa" ?:D

Gość gość
chora to mało powiedziane!świrka

Gość gość
To jest brak szacunku ja bym tak nie mógł :/ jak ja chodzę do mojej narzeczonej to jak chce dwójkę to wychodzę przed dom i załatwiam się do worka i to zabieram ze sobą - zawsze mam plastikowe worki w razie"W"

Gość gość
Zatkało mnie - Dziewczyno robisz sobie jaja? Ty masz chyba jakiś kompleks, że dla Ciebie to brak szacunku. Szczerze mówiąc, nigdy takich głupot nie czytałem. Mam nadzieję, że facet szybko zorientuje się z kim ma do czynienia i znajdzie sobie mądrą dziewczynę, bo takiej pustki intelektualnej nie znajdzie się nawet na dyskotece w Mielnie.

Gość gość
Jak będziecie małżeństwem i razem mieszkać to będzie się mógł załatwiać u siebie czy to będzie też brak szacunku ?

Gość gość
srania nie można zaplanować, niektórym zawziętym co prawda udaje się przetrzymać parcie z zacisniętymi półdu'pkami i skrzyżowanymi nogami, ale nie da się zrobić tego z wyprzedzeniem, nie mozna postawic klocka na zaś, kiedy jest jeszcze niegotowy