Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaSiostra

Nie chcę iść na ślub brata

Polecane posty

Gość zrozpaczonaSiostra

Nie popieram jego związku ani tym bardziej tego ślubu. Nie chcę w tym uczestniczyć. Nienawidzę tej dziewuchy, która jest niestety jego narzeczoną. Ostatnio nawet jej wygarnęłam kilka faktów i ogólnie jest świadoma tego, że życzę jej rozstania. Wiem, że ona próbuje odseparować mojego brata od rodziny i już jej to się udaje, bo nikt już nie chce zapraszać brata, bo musieliby zaprosić z tą niewdzięczną egoistką. Nie wiem teraz co mam robić, pójść na ślub dla brata, czy nie iść wcale?

Gość gość
co to k*****a za rodzina,biedny chlopak.a co wam do jego narzeczonej?bedziecie z nia zyli czy co?od-*********** sie od niej i dac im zyc. Dlaczego sie wtracacie w jego zycie?

Gość gość
Brat to brat. Nie musisz niczego popierać, aby być z nim w ważnych chwilach. Jesteś nie dojrzałą smarkulą.

Gość gość
wredna szmata jestes,po co tam pojdziesz?wk //urzac ich?

Gość rozi en
idz ze wzgledu na brata. jesli panna jest faktycznie do bani to predzej czy pozniej on tez sie o tym przekona i odejdzie od niej. rozwod to nie tragedia tylko poczatek nowej drogi.

Gość gość
Dlaczego jej nie lubisz?

Gość gość
Oczywiście że pójść... nie widzę innej opcji....to Twój brat i to on zdecydował że chce z tamta dziewczyną spędzić resztę życia nie Ty, Twoja mama, tata, ciocia itp...To jego wybór i jeśli on ją kocha to powinniście to uszanować a nie jeszcze robić pod górkę. Myślę, że byłoby mu przykro gdyby Was nie było. I skąd ta pewność że ona odciąga go od rodziny? jeśli wy jej nie akceptujecie(co widać po Twoim wpisie) to przecież ona to czuje i nic dziwnego, że nie chce mieć w wami zbyt wielkiej styczności....a jeśli to jego narzeczona to on stanie za nią....co ona Wam takiego zrobiła, że tak jej nienawidzicie?

Gość zrozpaczonaSiostra
Mam swoje powody czemu jej nie trawię i nie są byle jakie. Nie będę tu wypisywać. Właśnie ona dąży do tego, żeby nikt z rodziny nie był na tym ślubie, sama mi powiedziała, że nie chce, żadnych gości na tym ślubie. Jak to usłyszałam, to od razu stwierdziłam, że nie idę, ale z drugiej strony szkoda mi zostawiać brata właśnie...

Gość zrozpaczonaSiostra
a ślub sobie zaplanowała na czwartek, żeby czasem nikt nie przyjechał.

Gość gość
smieszy mnie tekst, ze malzenstwo to wybor na reszte zycia- ludzie zejdzice na ziemie, rozwodow jest co niemiara.

Gość gość
ty i twoja wredna rodzinka musicie zrozumiec ze to czy popieracie jego przyszla zone to nikogo a zwlaszcza JEGo nie obchodzi. I jedynymi pokrzywdzonymi bedziecie wy jak wasz brat i syn oleje was i przestanie was odwiedzac. Tego chcecie? Ok to bedziecie mieli. wyjdzie taka siostrunia lalunia i ona powie ze nie podoba mu sie narzeczona brata . to nie, ale nie bedziesz tu bratu stawiac ultimatum bo chyba glupia jestes jak myslisz ze by wybral ciebie

Gość gość
Skoro masz swoje powody i nie chcesz się nimi podzielić to po co wypisujesz na forum i pytasz o radę???????!!!! Jeśli chcesz właściwej porady to powinnaś powiedzieć jakie są powody a nie owijać w bawełne i czekać na jakiegoś wróżbitę który się sam domyśli....

Gość gość
Skoro nie piszesz o powodach niechęci ciężko coś powiedzieć na ten temat. Może dziewczyna fajna a ty się czepiasz o pierdoły.

Gość gość
widzi ze ma poy****a rodzine dlatego zaplanowala na czwartek zebyscie nie przyjechali szmaciarze i dobrze. robic kwas to sobie mozecie gdzie indziej

Gość zrozpaczonaSiostra
małżeństwo może i jest do zerwania, ale co jak pojawią się dzieci? Przecież każde dziecko chciałoby mieć w domu i mamę i tatę. Mój brat jeszcze nawet nie jest gotowy na małżeństwo, widać po nim, że jeszcze nie jest świadomy jaka to odpowiedzialność, bierze to wszystko ze śmiechem, a ona już planuje całą rodzinę i to w niedalekiej przyszłości.

Idź ze względu na brata. Nic na to nie poradzisz że z nią zdecydował się związać. Jeśli chce go odciągnąć od rodziny - jeśli nie pójdziesz postąpisz po jej myśli. Bądź z nim wbrew jej zamiarom.

Gość rozi en
rozumiem cie, po prostu idiotka. dwaj moi cioteczni bracia tez trafili na takie dziwne babska- moze nie do tego stopnia jak dziewczyna twojego brata ale tez idealne nie sa. jeden z braci wsiąkl w rodzine zony, drugi sie rozszedl.

Gość gość
a może nie sra pieniędzmi i dlatego wybrała czwartek????? w tygodniu wesela są tansze lub zalezy jej na tej dacie. Ile Ty masz lat dziecko?? 12/13???

Gość gość
rozi en - a co znaczy wsiąkł w rodzine żony??? Może rodzina żony daje mu więcej niż jego własne??????!!!!!!!!!!!!

Gość gość
rozi en Ty na pewno jesteś idealna hahahahahahahahahahahaha

Gość zrozpaczonaSiostra
Nie chce wszystkiego tak na forum wypisywać, bo to są dość charakterystyczne powody i może sobie jeszcze tutaj wejdzie i przeczyta i będzie jeszcze większe piekło. Ja kiedyś miałam bardzo dobry kontakt z bratem, nawet z nią się dobrze dogadywałam i wszyscy ją lubili, ale odkąd dostała pierścionek zaczęła dużo kombinować, manipulować i ogólnie skłóciła już pół rodziny. Teraz to ja nie chcę zapraszać brata do siebie, bo by z nią przyszedł, a przecież jej nie chce na oczy widzieć.

Gość gość
Dlaczego napadacie na autorkę, przecież nie znacie jej, może ma rację że nie cierpi przyszłej żony brata.

Gość gość
jesli pojawia sie dzieci to bedzie placil alimenty i odwiedzal najczesciej jak sie da. chyba lepiej miec rodzicow zyjacych w zgodzie osobno niz razem w wielkiej klotni. slub zaplanowany wiec trudno bedzie odkrecic, bylo wczesniej dzialac, rok temu, dwa. jest jeszcze opcja, ze bratowa zmadrzeje i wszystko sie ulozy pomyslnie wiec nie ma co planowac na zapas.

Gość gość
Jesteś w tym wszystkim mniej ważna niż Ci się wydaje. Wiesz co to nie brat się od was odcina przez nią tylko ma dosyć waszego wpieprzania się . Uwierz mi że ty jestes TYLKO siostrą a ona jest dla niego kimś bez kogo pewnie nie potrafiłby funkcjonować wiec naprawdę nie przeceniaj się.

Gość zrozpaczonaSiostra
rozi en, przynajmniej jeden zmądrzał. 21:56- .ślub cywilny jest w czw, wesele jest w sobotę. Tak chciała, nie wiem dlaczego.

Gość gość
a dlaczego nie bronicie tamtej dziewczyny|???? moze wcale nie jest taka jak ja przedstawia autorka????????

Gość gość
Aha i wiesz gdzie oboje mają twoją akceptację? ?? Hehe

Gość zrozpaczonaSiostra
22.01 - i która kobieta potem przygarnie mojego brata, jak pól pensji będzie oddawał na dzieci?

Gość gość
Bez której nie potrafiłby funkcjonować? takie coś kwalifikowałoby się raczej na terapię...

Gość gość
Tak chciała i tak ma! cywilny w czwartek a ślub w sobotę. Jak Ty będziesz wychodzić za mąż to tez sobie zdecydujesz co, gdzie, jak i kiedy.....Chyba ze Tobie tez rodzina będzie się wpier***** no chyba, że Ty jesteś ta idealna córunia mamuni