Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wifigdansk to normslna osoba

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, ta baba o nicku wifigdansk czy jakoś tak, to w ogóle normalna jest? Dla mnie to jakiś ulom niepelnosprawny umysłowo, każda jej wypowiedź to bełkot, zero czytania ze zrozumieniem, jakaś mega durna kura z niej. Myślałam że takie jak ona siedzą w zakładzie dla debili i wyrabiaja szczotki, a ta bredzi co i rusz jakieś pierdy na forum...

Gość gość
Jak najbardziej normalna. Ma fajne, zdrowe podejście do wychowywania dzieci i wypowiada się kulturalnie, z nastawieniem na pomoc, a nie żeby kogoś wyśmiać. W przeciwieństwie do autorki tego tematu niestety...

Gość gość
Mnie wifi pomogła przy problemach z laktacją. Jej rady okazały się bardzo pomocne. Super, że komuś się chce pomagać bezinteresownie.

Gość gość
nie dosc, ze normalna, to jeszcze bardzo fajna. Pozdrawiam cie, smutna autorko.

Gość gość
A mnie się bardzo podoba jak pisze.

Gość wifigdańsk
o,dzięki dziewczyny:) do autorki a co takiego nienormalnego jest we mnie? moze jakies konkrety zapodaj.

Gość gość
Wifi to akurat jest jedną z najnormalniejszych forumek, więc spadaj od niej autoreczko.

Gość gość
Czytałam parę jej wypowiedzi bo zawsze rzuca mi się w oczy nick bo mojw miasto rodzinne w w nim jest i nigdy nie bredziła nie ublizala jakoś normalnie pisze tak ze nie wiem co ciebie tak ubodło w jej wypowiedzi bo ona pisze całkiem normalnie.