Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ona 26

mam problem ze współlokatorką

Polecane posty

Gość gość ona 26

mieszkamy razem 6 lat. nigdy nie było między nami konfliktów, wszystko jest super i żyjemy jak najlepsze przyjaciółki ale tylko wtedy gdy jesteśmy same. problem zaczyna się gdy pojawia się mój chłopak albo inni znajomi... niby nie ma nic przeciwko nim a jednak za każdym razem czują się przy niej jak intruz. do mnie też wtedy zbytnio się nie odzywa. wszystko wraca do normy gdy zostajemy we dwie. dodam, że ona też ma chłopaka, który co jakiś czas przyjeżdża do nas ale częściej to ona jeździ do niego oraz moi goście zachowują się cichutko i nie wchodzą jej w drogę.

Gość gość
współczuję. egoistka, wielka pani moralna i pewnie wścibska.

Gość gość
oo widzę gość powyżej licencjonowany psychiatra.

Gość gośćdawdwadaw
bo ona godziłą się na mieszkanie z tobą, a nie z tobą i twoim fagasem i nie p*****l, ze jestecie ciuchutko bo z facetem na bank nie czytacie zwiastowania swietego piotra i nie p*****l, ze ciagle siedzicie wpokoju bo na bank wychodzicie do kibla albo kuchni i okupujecie ja po 3-4 godziny p*****lac sie prawie na blacie tak jak bylo u mnie typowa polska bieda, nie ma gdzie sprowadzac znajomych to na mieszkania.... twoja wspolokatorka godzila sie na mieszkanie z TOBA, nie z twoim fagasem, to nie jest jej chlopak, nie czuje sie przy nim swoobonie, nie moze chodzic w pizamie po domu polska patologia, mieszkanie na kupie z obcymi ludzmi... i znam ta gadke, twoj misiaczek przychodzi pewnie tylko raz w tygodniu i jej tez, tyle ze twoj pewnie z tych 1-2 dni robi 4-5 tak jak u mnie glupie d****i