Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesne rozstanie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj rozstałam się z moim facetem. To on ode mnie odszedł mówiąc mi, że nie wie czy mnie kocha. Ostatnio źle nam sie układało, kłóciliśmy się naprawdę na poważnie. Ja mimo wszystko chciałam i chce z nim być, bo go kocham. On też mnie, powiedział to mojej siostrze. Jestem załamana bo straciłam najważniejszą osobę w swoim życiu, byliśmy ze sobą dwa lata. On ma 22 lata ja 19. Proszę doradźcie mi coś.. z tego wszystkiego wypisuje do niego i wydzwaniam.. a on pisze że za chwile oddzwoni. Bardzo go kocham i chce walczyć..

Gość gość
Kochasz go i mimo to sie bardzo z nim klocisz? Tak ma wygladac milosc???? Chyba ze obydwoje jestescie toksyczni i bez klotni nie potraficie zyc.... Wg mnie daj sobie spokoj. Bo to co czujesz to wcale nie milosc, tylko jakies chore uzaleznienie. Poza tym o co chcesz walczyc? O to, zeby byc z facetem, ktory cie nie kocha i ciagle sie z toba kloci? Chcesz walczyc o toksyczny zwiazek?

Gość gość
To nie jest tak, ze mnie nie kocha. Kocha, ale te kłótnie.. Obydwoje mamy trudne charaktery. Zrozumiałam jak bardzo go kocham dopiero po ostatniej - największej. On jest strasznie problematyczny.. Chce z nim być mimo wszystko bo wierzyłam że to miłość na całe życie. Nigdy czegoś takiego nie czułam, nawet jak byłam w związku 4letnim przed nim. Może głupio to brzmi bo jestem młoda.. ale wiele w życiu przeszłam i mój wiek nie odzwierciedla niczego. Chciałam przestać się kłócić, chce dalej... Nie wiem czy myśle dobrze czy źle. Wierzyłam że o ludzi na których nam zależy trzeba walczyć..

Gość gość
Tak, o ludzi, na ktorych nam zalezy, trzeba walczyc. Ale nie o takich, z ktorymi sa ciagle klotnie. Sadze, ze przywiazalas sie do niego i boisz sie, ze zostaniesz sama. I tylko to cie do niego ciagnie. Ale powinnas zrozumiec, ze nie warto byc z czlowiekiem, ktory nie daje ci poczucia bezpieczenstwa. A klotnie takie poczucie bezpieczenstwa burza. Wez sie w garsc i zacznij myslec. To co was laczy, to na pewno nie jest milosc.