Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie ci proszę

Polecane posty

Gość gość

jak to jest - faceci podrywają, umawiają się, a gdy widzą, że chetnie przyjmuję zaproszenia, to nagle wszystko staje się ważniejsze ode mnie? dwa razy mnie to w maju spotkało - jeden mi miesiąc pisał, jaka jestem piękna, 2 razy spotkaliśmy się, wyjechałam na parę dni, pisał, że tęskni - myślałam, że będę mieć chłopaka, bo w tą stronę to szło... po powrocie miała być kolacja... a co on zrobił? poszedł na juwenalia - chociaż studia skończył w 2010 roku, okłamał mnie, że go na nich nie było, chociaż wstawił zdjęcia z kumplami z imprezy... coraz mniej się odzywał, zapytałam, o co chodzi, to napisał, że więcej czasu musimy spędzać ze sobą... zamilkł, więc ja też odpuściłam po paru próbach nawiazywania kontaktu przeze mnie - 3 dni temu zobaczyłam jego zdjęcie na fb z jakąś dziewczyną jak się przytulają i gratulacje od znajomych... więc co to było ze mną? no ok, jak ten się przestawał odzywać, to ja niezobowiązująco rozmawiałam sobie z moim byłym studentem... podrywał mnie, mówił,że nie wyglądam na 28 lat, że chciałby, żebym mu udzieliła prywatnych lekcji z innego przedmiotu niż mój, bo miał z nim problemy, że zda tylko jeśli udzielę mu prywatnych lekcji... i to dziecko 5 lat młodsze też mnie zapraszać zaczęło, więc ok, zgodziłam się, a chłopiec pół godziny przed spotkaniem napisał, że mu się godziny pomyliły i zajęcia się przedłużyły i on mnie bardzo przeprasza, i nie zdał egzaminu i póki nie pozna daty poprawki, to on nie może obiecać, kiedy sie spotkamy, bo się musi uczyć... pisaliśmy sobie na priv na fb tak po 3 godziny, jak już na siebie natrafialiśmy, więc było o czym rozmawiać, chociaż on młodszy :( i jestem załamana podejściem tych dwóch, a w studencie się zauroczyłam :( jestem głupia, zwyzywajcie mnie i wytłumaczcie ich zachowanie

Gość gość
zakochałam się w studencie - bo ma 2 metry, jest wysportowany - dużo pływa, prawie każde wakacje spędza na Bali, jest jak młody bóg... inteligetny, prawie żadnego słowa nie umie po polsku, ale to nic... na pewno nie ja jedna tak reaguję :(