Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem w zwiazku chodzi o pieniadze

Polecane posty

Gość gość
tak bo facet też powinien coś w domu zrobił żeby wiedział i docenił że to też praca, a tak uważa że to nie jest robota

Gość gość 11 56 z nie dziś
To moje wpisy. Też pisałam, że raczej 50% mieszkania+żarcie pokrywam, na drobiazgi mam, bo sama też żyłam jakoś, ale po prostu nie stać mnie wtedy na czeste wyjścia, na większe wydatki domowe czy jakieś inne ekstrasy. I np. mój partner po prostu kupuje szafkę a nie czeka2 miesiące az mu uciułam te 50%. I nie mówi "ja kupowałem, więc ja używam". Bo u Ciebie autorko to chyba jakoś tak by wyglądało? Ale jak ktoś jest nieszczęsliwy to musi powyzywać i odreagować kopy jakie sprzedaje mu życie. x Jednak właśnie, co postanowiłaś?

Gość gość
Musze dazyc do tego zeby byc niezalezna, miec swoja prace na caly etat, swoje pieniadze, ze jak mam ochote sobie cos kupic to kupuje. NIe tylko bedac z nim ale na cale zycie. Moja kolezanka od slubu nie pracuje urodzila juz 2ke dzieci, maz daje jej kase na wszystko a nie wiadomo, moze pewnego dnia maz ja kopnie w d... i zostanie na lodzie. Nie mowie, ze ona sie nie spelnia jako matka, ale zawsze trzeba miec swoje pieniadze, zeby sie nie prosic na waciki, czy w razie rozwodu taka luka w cv nie pomoglaby jej znalezc pracy.

Gość chuda maruda ruda
Z alimentów i stypy socjalnej idzie wyżyć, jak się sponsor, znaczy tfu! - ukochany dorzuci :P

Gość gość
Faceci to frajerzy, haha

Gość gość
Ja dotychczas od roku bralam od mojego faceta po 1000/msc ale jak to czytam to chyba nie za duzo... on daje mi te pieniadze a reszte a dla siebie

Gość gość
dodam ze czasem nawet mu pozyczam np dzis jak musial zaplacic oc to mu pozyczylam 300 zl bo juz nie miial swoich, czuje ze probelm kasy mnie zaczyna mecyc. ak to est u was dziewczyny?

Gość gość
To co napisze będzie dla niektórych ciężkie do uwierzenia, ale mi w wyjściu na prostą pomógł rytuał przyciągnięcia pieniędzy ze strony http://energiaduchowa.pl , sama wcześniej nie wierzyłam w takie rzeczy, ale po tym rytuale naprawdę moje finanse znacznie się polepszyły.

Gość po2e
Skuteczna reklama Lublin to odpowiedni sposób na poprawę pozycji firmy oraz pozyskanie większej ilości odbiorców. Z jej pomocą można zwiększyć własne zyski i osiągnąć sukces. https://reklama-lublin.pl/