Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega jeździ 23 letnim autem

Polecane posty

Gość gość

Mój kolega pracuje w Niemczech, a jeździ 23 letnim autem, które kupił 10 lat temu jeszcze jak studiował i nie miał pracy. On jest z tego auta zadowolony, bo niby silnik niezawodny. Mówi, że jak jedzie do Polski to tylko liczy "dobre samochody" na poboczach. Ma kupę kasy, a jeździ starym gratem. Ludzie mają mniej od niego, a jeżdżą czymś przyzwoitym, a nie autem z początku lat 90. Ostatnio narzekał, że jakaś dobrze oprocentowana lokata jest tylko do 60 tys. Lepiej by sobie porządny samochód kupił.

Gość gość
Czemu Cię to gnębi i skłania do napisania tego postu? Może lubi to auto?

Gość gość
Bo on mi się podoba,. Ma mieszkanie, które wynajmuje. Powiedział, że za dwa lata buduje dom, alt to auto to porażka. Ja się wstydzę czymś takim jechać.

Gość gość
Ja mam w rodzinie takiego co zarabia jakies 7 tysiecy $ na mc, moglby zejsc juz na emeryture i miec miesiecznie w polsce 20000 na mc, ale woli jeszcze pracowac... samochodu nie ma, zadnych nowych mebli nie kupuje, kupil sobie nowe mieszkanie i nigdy w nim nie byl, bo woli je wynajmowac, chodzi w ubraniach co w NYC ludzie wyrzucali w pralni, bo szkoda mu kasy. nie kupuje nigdy gdy nie jest to zakup w promocji, woli nie zjeść niz wydać 5$ na zupę jednak nie przeszkadza mu to by dawać napiwki minimum 20$ w polsce nie zdarzylo mu sie dać napiwek mniejszy niz 50zl

Gość gość
Głupia p***a. Facet ci się podoba, ale auto już be.

Gość gość
Skoro piszesz, że On jest z niego zadowolony, to chyba to jest odpowiedź sama w sobie. Jeśli będziecie razem, to będziecie musieli jeździć Twoim autem, skoro jego Ci się nie podoba

Gość gość
A poza tym, nie napisałaś jakie to auto. Może to limuzyna na pełnym wypasie warta nadal więcej niż połowa trupów jeźdząca po polskich drogach

Gość gość
Limuzyna Ha ha ha To corsa, albo clio. Kupił to jak jeszcze studiował. On też kupuje wszystko na przecenach i promocjach.

Gość gość
Ja 23 letni skladakiem chodzi jak rakieta:-P

Gość gość
Ja jeżdżę 19 letnim i też jeździ bardzo dobrze. Żal rozstawać się z tym autem. Kiedyś to była limuzyna średniej klasy. Komfort jazdy po dziś dzień.

Gość gość
Ja mam 23 -letniego forda mondeo. Super autko, niezawodne i bede nim jezdzila dopoki sie da. A ty autorko jestes pusta lala, skoro takie rzeczy sa dla ciebie priorytetowe, bo "mozna sie pokazac":D

Gość gość
Nie on ci sie podoba tylko jego stan majątkowy. Odp...l się od niego! Jeździ czym chce i jego sprawa!

Gość gość
Zdecydowanie kobiety powinny same na siebie zarabiać, a intercyza powinna być obowiązkowa. Wtedy takie puste lale nie miały by głupich pomysłów z cyklu "jak zagospodarować faceta". Żenada.

Gość gość
A jakie ty masz auto autorko? :)

Gość gość
boze mam nadzieje ze to jest prowokacja albo autorka ma dziesiec lat

Gość gośćpiterell
albo z wiochy jest

Gość gość
Mam 20 letniego fiata punto, trochę czasu mi zajęło znalezienie egzemplaża wdobrym stanie, ale opłaciło się. Wszystki naprawy taniutkie, części dostępne wszędzie i na już. Mniej skomplikowane naprawy robię sam, ew. posiłkuję się forum posiadaczy fiatów, fajna zabawa jak się ma trochę smykałki i to lubi. W nowych samochodach z każdą pierdołą trzeba jeździć do serwisu, bo są specjalnie tak skonstruowane, np. demontaż akumulatora w celu wymiany żarówki! Załamka.

Gość gość
co za wywłoka i nawet nie ukrywa, że leci na jego kase. Oby nie dał ci sie zmanipulować pustaku. :D

Gość gość
to pewnie jakiś stary mercedes albo passat brzydkie to i obciachowe ale silniki tam są nie do zdarcia!!!

Gość gość
Przeciez nie wierzcie w to az takich kretynek nie ma

Gość gość
gość dziś Są niestety i to niemało

Gość gość
Tak sadzisz? Bo dla mnie to sciema zebysmy dyskutowali,taka prowokacja. Nawet jakby leciala na kase a wiedzialaby,ze facet ją ma to auto nie mialoby znaczenia bo odrobilaby sobie gdzie indziej.

Gość gość
A spotkałeś się kiedyś z określeniem BLACHARA ? Jak nie to podjedź sobie pod jakąś dyskotekę , najlepiej w jakiejś małej dziurze.

Gość gość
Spotkalem sie ale pomysl logicznie, laska leci na kase a ta kasa jest tylko nie zostal kupiony za nia samochod. Bedzie i tak miala na kosmetyczki,ciuchy,fryzjerow,taksowki itd Chyba o to chodzi tym co leca na kase? Mysle,ze lepiej miec bogatego bez auta niz biednego w wypasionym bmw bo albo bedzie mial tylko na bene albo i na to nawet nie a na jej przyjemnosci to juz w ogole.

Gość gość
Człowieku zrozum wreszcie, że takim dziuńkom wyłącznie o lans chodzi . Facet ma mieć brykę na wypasie żeby wszystkim laskom w okolicy gul stanął. Nie czaisz to się łysego kolesia z beemką zapytaj i nie p*****l głupot.

Gość gość
No niestety, takie kobiet sa. Przedmowca ma racje. Wazne, zeby sie pokazac, nawet za pozyczona kase, ale zeby bylo. Ale chlopak wyglada na przytomnego, i na taka glupia lale nawet nie spojrzy, wiec jego kasa jest bezpieczna:D

Gość HOOOY
Niektórzy ludzie już tak mają, że przyzwyczajają się do dobrych rzeczy, wcale się nie dziwie twojemu koledze bo mam podobnie.Sam posiadam samochód od 10- lat i nie za bardzo mi się widzi z nim rozstawać bo jest po prostu niezawodny a mowa o mojej już podstarzałej Toyocie Yaris, chociaż już lekko wysłużona nadal jestem z niej zadowolony.

Gość gość
No i co z tego ? moze mu się podoba i ma do niego sentyment ? Ja mam tak samo ze swoim avensisem kupiłem go jako nowke z salonu w 2000 roku i kroczy ze mną przez zycie az do dzisiaj.Przez te 15 lat miałem już z nim parę przygód ale ogólnie przez ten cały okres nigdy mnie nie zawiódł.

Gość gość
Autorko, a Ty jakie masz auto? czyżby żadnego? to większy wstyd niż jeździć corsą (lub clio) Ja właśnie sprzedałam 13 - letnią corsę (miałam ją od nowości), gdyby nie brak klimy, to pewnie jeszcze bym nią jeździła (po co sprzedawać to co dobrze jeździ i się nie psuje??)