Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

dobrze mu tak

Polecane posty

Wczoraj się wnerwiłam, bo myślałam, że facet zabierze mnie gdzieś np. nad jezioro. Chyba pierwszy raz w tym roku jest tak ładna pogoda, a on żałuje zapłacić za moje miejsce w jakimś hotelu nad jeziorem?? W dodatku wczoraj wieczorem nie zadzwonił. dzisiaj wyłączyłam telefon, a on dzwonił ;) kiedy włączyłam przyszło powiadomienie. Teraz właśnie też dzwoni, a ja nie odbieram. Niech się pomartwi trochę.

w dodatku ostatni czas prawie codziennie u mnie bywa, śpi, można powiedzieć, że pomieszkuje i co ja mam z tego? Mógłby w zamian za to zaprosić mnie gdzieś na weekend.

nie mam zamiaru z nim gadać, poza tym zaraz idę na grilla. Napiszę do niego o 23 dopiero

poza tym przypuszczam, że sam sie wybral nad to jezioro. Czasem tak robi. Mi powiedział, że jedzie do siostry. Po prostu żałował na mnie pieniędzy i tyle. Nie chcial spedzić ze mną weekendu, to ja nie bede z nim teraz gadać.

Gość gość
bla bla bla roszczeniowa szmaciuro i dobrze ci tak jeszcze nie dotarło ze jestes tylko worem na sperme?

znowu dzwoni haha! nie bede z nim dyskutować, niech myśli, że mam ważniejsze rzeczy na głowie niż on! Potem się wytłumaczę jakoś, że nie wzięłam telefonu ze sobą czy coś ;)

Gość gość
autorko, jesteś nałożnicą? To rozumiem, facet musi Cię sponsorować, bo tyłek jest jego. Ot, w zamian za szklanke piwa dziewczyny pod opiekę panów się udają. Same nie pomyślą, aby tę małą kwotę w barze uiscić. Niech on płaci!!!, bo on zaprasza, czyli za dychę jestem jego!!! Oj durne baby!!!!

wczoraj też czekałam aż zadzwoni a się nie odezwał, choć mu powiedziałam by wieczorem to zrobił. W ogóle to powinien się trochę wysilić, bo ja jestem gotowa od niego odejść!!!

Wymagam od faceta by płacił za drobne przyjemności, zwłaszcza, że go stać.

Gość gość
moze byc mu tak powiedziala co Ci lezy na watrobie a nie wyzalasz sie tu

kiedyś mi obiecał, że będzie o mnie dbał. Jak niby on o mnie teraz dba? Karmi mnie jakimś tłustym niezdrowym jedzeniem i poi piwem. Przez niego niedługo obrosnę tłuszczem. Cellulit już mam.

odebrałam w końcu. okazało się, że chciał mnie dziś zabrać nad to jezioro :O obudził się k***a o 18 pfff, takie rzeczy ustala się wcześniej. Spytał czy z nim jutro pojadę. A jutro ma być zj****a pogoda. niech spada :P

odechciało mi się już tego. Jaki miał plan na dzisiaj? dopiero o 18 nagle wpadł na pomysł by mnie tam zabrać? Cały dzień miał by mnie powiadomić, niech teraz sam sobie tam siedzi i chleje!! jestem wściekła !!! 😠

jak widać brakuje mu mnie :) niech lepiej sie wysili, bo może mnie stracić już na zawsze, ja na brak powodzenia nie narzekam

Gość gość
szkoda chlopa...