Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy we Włoszech jest drogo?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jutro lecę do Włoch na tydzień :) Hotel jest, all inclusive ale fajnie byłoby przekąsić również coś na mieście, gdzieś wybrać się pociągiem albo autobusem na dzień. Ile kasy trzeba szykować? Czy ktoś z Was zna może orientacyjne ceny?

Gość gość
Gdzie dokładnie lecisz?

Gość gość
Południowe Włochy. Region Kalabria.

Gość gość
Nie jest drogo, mniej wiecej tak jak wszedzie

Gość gość
U nich są takie ceny jak u nas tylko tam w euro a u nas w złotówkach co oznacza ze tam jest cztery razy drożej. Np u nas szynka 30 zł a u nich 30 euro. No i jak przeliczyć na złotówki to u nich szynka kosztuje 120 zł za kilo oczywiście

Gość gość
To tam jest niedrogo. Więcej jak 5 ojro o numerka nie zarobisz. No - chyba że umisz nadziewanego bażanta - to po 7 płacą

Gość gość
Ja mieszkam w Szwecji wiec dla mnie nigdzie nie jest drogo , we Wloszech ceny dla mnie normalne

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Dla Polaka to chyba wszędzie jest drogo ( no może poza Bułgarią ) ;)

Gość gość
Ale po co jechać do Bułgarii, skoro Bułgarki przyjeżdżają do Polski? A jak Polak jeździ do Szwecji żeby płacić Polce, to już jakiś debil musi :D

Gość gość
też byłam we Włoszech, bardzo mi się podobało - jeśli chodzi o ceny nie jest jakoś szczególnie drogo, ceny są porównywalne. U nas udało się znaleźć fajny hotel we Włoszech dzięki wizycie na http://hotelewewloszech.pl/. A okolica przepiękna była, warto odwiedzić!