Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malfra

Jakie miałyście objawy w 7 tygodniu ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Zgaga, senność, bolesne piersi.

Gość gość
Zgaga wymioty sennosc

Gość gość
Tak jak wyzej plus wrażliwość na zapachy wszystko mi smierdzialo zapach mięsa piwodowal odruch wymiotny.perfumy meza proszek do prania nawet zapach żelu pod prysznic doprowadzaly mnie do szału

dla mnie to ser śmierdzi padliną...a jeszcze nie jestem pewna czy to ciąża..

Gość gość
Bol piersi w nocy, byly wielkie i nabrzmiale. Rozdraznienie. Draznil mnie zapach perfum. Zaczynaly sie mdlosci. W 8tygodniu juz tylko lezalam jak betka,bo caly dzien mnie mdlilo i wymiotowalam jak kot.

Gość gość
sennosc masakra jak nigdy w dzien nie spałam to przy ciazy zasypiałam na siedząco

ja też non stop leżę,śpię a w pracy to zasypiam na stojąco dosłownie...a miałyście przelewanie się w brzuchu ?

Gość gość
A ja byłam palaczem i praktycznie z dnia na dzień poczulam wstręt do papierosów myslslam ze znudzila mi sie dana marka i kupowalam inne ale bylo podobnie a jak doszla senność i nudnosci zrobilam test byly dwie kreseczki więc szybko do gin. a tu okazuje się ze to 7 tydzień

Gość gość
Przelewania w brzuchu nie miałam

Gość gość
Odbijanie.

Gość gość
Senność i ból piersi

Gość gość
Tez, z dnia na dzień zucilam fajki bi mi nie smakowały, jakoś tydzień.wcześniej wypiłam drinka u.zamiast fajnie było mi słabo, i spiaco....to przed testem.... Gdy już wiedziałam że jestem to oczywiście nie piłam i nie paliłam....ból piersi, ciągły zmulrnie, wymioty i nudności.... Jadłam tylko bułki z masłem, piłam miete z imbirem reszta nie wchodziła.... smierdziello mi wszystko a pięknie pachniała benzyna i domestros :-) na szczęście wszystko minęło w 12 tygodniu....teraz jestem w 31 i mam mega zgaga z refleksem ( ze aż przełyk czasem żółć wypala) do tego jest mi non stop gorąco, a w upał puchne.....dobrze ze mam basen 3 km od domu, i codziennie idę się tam odpmoczyć.... Po takiej godz sesji moje nogi wracają do w miarę funkcjonowania choć przed ciążą nosiłam rozmiar 38,5 a teraz prawie 40..... Moje stopy wyglądają jak u.mojej babci :-)....ale nie mam na razie rozstępów :-)

A miałyście w tym okresie jakieś dziwne bóle brzucha/podbrzusza( ciążko zlokalizować) - takie podobne do tego które występują przed lub w czasie miesiączki ale jednak to nie to..