Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałyKruczek

Dziwne pytanie...

Polecane posty

Gość MałyKruczek

Pytań jest takich pełno ale dobra. Chodzi o to ,że mój znajomy cały czas przechwala się ,że jest bogaty. Według mnie on ma jedynie tylko trochę więcej kasy od pozostałych. Chce mu powiedzieć ,że on nie jest najbogatszy i ,że jest dużo osób bogatszych. Przykładem chce być ja (ogólnie zwykle nie mówię o statusie finansowym i nie przechwalam się ale mój ,,znajomy" mnie wkurza). Chciałabym się was spytać czy mogę dać siebie jako taki przykład (a raczej swoją rodzinę, a dokładniej rodziców). Proszę nie brać tego jako przechwalanie się. Więc tak; mam wille piętrową ponad 400 m2 z dużym basenem, sauną, pokojem kinowym i.t.p. Działka ma 2000 m2 (milion kosztowała). Samochody to dwa mercedesy (jeden to zabytkowy kabriolet drugi jest nowym sportowym samochodem) oraz BMW. Mój Tata zarabia od 50 do 80 tysięcy miesięcznie (jest prawnikiem) a mama pomaga przyjaciółce w firmie (również jest prawniczką). Ubieram się w markowe ciuchy (adidas, convers) oraz buty. Posiadam najnowsze gadżety (typu iphone 6). Oczywiście mam również wiele cudownych przyjaciół :))) Czy według was jestem (a raczej moja rodzina) zamożna? I jeszcze raz powtarzam: nie przechwalam się.

Gość gość
Tak :O i to bardzo...

Gość Kasienka344
Ja mam 2 domy ( 300m2, 380m2), 2 mieszkania( 70m2, 86m2), samochod BMW X6, Cadillac Sewille, Opel Kapitan i Jaguar Xj, plac pod wynajem wart ok. 6 mln, jakbys mnie zobaczyla na ulicy czy pogadala ze mna nawet prezez myśl by ci to nie przeszlo. Ubieram się nie markowo, nie szpanuje gadżetami, nie poniżam innych, lubie ludzi i przyciągam ich do siebie. Jeżeli twój znajomy się chwali i podkresla to na każdym kroku tzn ze się trochę dorobil i dostal tzw sodówki do glowy. Ktos kto tak ja ja wychowal się w pieniądzach nie zawraca sobie nimi glowy i nie czuje potrzeby podkreślania ile ja to mam wszystkiego .

Gość MałyKruczek
O kilku kamienicach, innych działkach, 1 innym domach walałam nie wspominać. I nie zamierzałam go poniżyć tylko mu przypomnieć o otaczającym go świecie...