Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka888

Czy normalne jest takie zachowanie znajomej?

Polecane posty

Gość alka888

Piękny sobotni wieczór, zachód słońca wracamy w trójkę z plażowania - ja, znajoma i mój kolega z pracy. Reszta innym samochodem. Luźna rozmowa. Ja mówię, że po powrocie wezmę prysznic, chce przygotować kurczaka na niedzielę i zrobić sałatkę. Latem po prostu wolę gotować w nocy, dzień wcześniej... A znajoma do mnie: - w nocy to powinnaś zająć się jakimś facetem, a nie gotowaniem - na obiad do mamusi trzeba - co ty chcesz gotować, przecież nie umiesz... te i tym podobne teksty leciały równo. Wiedziała, że jadę z kumplem z pracy. Wcześniej przy innych nie było takich tekstów - dopiero jak wsiedliśmy razem do jednego auta. Kurde o co chodzi? Teraz zaprasza mnie na kawę, ale ja zwyczajnie napisałam, że nie mam ochoty i jestem umówiona (zgodnie z prawdą).

Gość gość
Chciała ośmieszyc cie przed kolega. Przedstawić w jak najgorszym świetle. Zmień koleżankę.

Gość gość
Ta koleżanka lubi ponizac innych i jej się udało,odpuść sobie toksyczna znajoma,mniej kontaktów z nią mniej kłopotów będzie,a gotować możesz u siebie jedynie chcesz nawet i o 4 rano :-) a jej nic do tego

Gość Śnię o pewnej Damie
Może podkochuje się w tym koledze, on w Tobie i chce Cię postawić w niekorzystnym świetle.

Gość gość
Ograniczę kontakty do minimum. Starałam się to obrócić w żart. Kolega mnie zna i wie jak jest... ale jest mi przykro. Zwłaszcza, że do tej pory nie było takiego dogryzania... wcześniej też nic głupiego nie mówiła, jak byliśmy w większym gronie.

Gość gość
O jakiej Damie snisz? :)

Gość Śnię o pewnej Damie
O takiej jednej blondynce : )

Gość gość
To może kiedyś sny się spełnią :)

Gość luskasgosc
mi się wydaje że chciała być taka "cool" przy tym koledze, może się jej podoba

Gość gość
Odpuść sobie ta koleżankę wieje od niej toksykiem:-) miałam taka podobną znajomą, chciała ci dogryść i przypodobać sie koledze lub cie w ogóle nawet nie lubi a przyjaźnić sie chce. Daj sobie z nia spokój.

Gość gość
Mamy wspólnych znajomych i niestety czasem będziemy się spotykać... oczywiście dzwoniła dzisiaj do mnie z pytaniem czy na pewno u mnie wszystko w porządku. Napisałam, że u mnie jak najbardziej ok :). Jak pytała o plany to powiedziałam, że z umówiłam się z grupą znajomych wieczorem. Część z nich zna - ale nie zaprosiłam. Na tym wypadzie był jeszcze jeden kolega - znajomy tego co jechał w samochodzie. Przy innych podał mi rękę i zapytał czy pójdę z nim popływać a potem prosił bym zapisała jego numer telefonu na wszelki wypadek... :) A ten znajomy z pracy to mój dobry kumpel i jest czasem trochę chemii między nami... Tyle że moja znajoma ma faceta - jest podobno mega szczęśliwa. Nie było bo z nami, bo pracował.

Gość Śnię o pewnej Damie
Nie wydaję mi się, że się spełnią.