Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAPISAĆ NA SZYLDZIE SKLEPU, BRAK POMYSŁU :(

Polecane posty

Gość gość

Witam :) otwieram swój sklepik, dokładniej to taka targowa spora budka. Zaopatrzona będzie w ubrania, torebki, buty, akcesoria itp. Nazwa to Paula, ale mam jeszcze do wykorzystania dwie ścianki na szyld i nie wiem co tam napisać (odzież damska, sklep z odzieżą, butik z odzieżą) coś w tym stylu. Pomożecie? :)))

Gość gość
Sklep stylu wszystko i nic. Nie wroze duzego sukcesu, bo juz na starcie masz problem z kreatywnyn mysleniem.

Gość gość
Wyobraź sobie że prowadzę już jedną działalność tego typu i jakoś moje klientki są w niebo wzięte że mogą się u mnie ubrać od stóp do głów. Ale najlepiej nie mieć o czymś zielonego pojęcia, a się udzielać. Jesteś przykładem Polskiej mentalności nie pomogą a chcą wbić szpile. Prosiłam o pomoc w wymyśleniu szyldu -.-

Gość gość
"Porzućcie wszelkie nadzieje..."

Gość gość
"Porzućcie wszelkie nadzieje..." ? czemu akurat tak?

Gość gość
Heheh, no to może "Odzież damska - od stóp do głów" :P

Gość gość
A ta "Paula" to juz jest tam napisane?... Jesli nie, to wymysl cos innego, bo Paula na sklepiku/budce wyglada tandetnie jak z disco polo i pospolicie, mnostwo jest takich niby to czaserskich imion na szyldach, ekskluzywnosc dla ubogich... Juz lepiej niech to bedzie normalne imie, np. Paulina.

Gość gość
"Porzućcie wszelkie nadzieje..." ? Czemu akurat tak?

Gość gość
no raczej nie

Gość gość
Paula jeszcze nie jest napisane. Paulina raczej odpada jakoś tak mi nie pasuję. Myślałam jeszcze np nad jakąś angielską nazwą ale nie wiem czy to dobry pomysł

Gość gość
napisz "paula sklep o zagranicznej mentalności"

Gość gość
Pełna szafa Juz mam co na siebie wlozyc W Twoim stylu Znajdz swoj styl Wstap, popraw sobie nastroj

Gość gość
Nie pisz po "zagranicznemu", to kiczowate, a juz na pewno nie oryginalne - wszedzie pelno obcojezycznych nazw jakbysmy sie musialy dowartosciowywac :/

Gość gość
nie, napisz paula tępi zazdrosnych ludzi wyżej !! może monnari?

Gość gość
ale właśnie nazwy typu "modna szafa" i inne polskie kojażą mi się z lumpeksami których u nas jest pełno i większość ma właśnie tego typu nazwy . to będzie butik z droższymi rzeczami i dlatego mam problem jak go nazwać żeby również brzmiało to stylowo ;)

Gość gość
Szafiarenka

Gość gość
skoro juz jest ta paula to na bokach walnij modne torebki,sukienki w dobrych cenach albo niskie ceny ,cos co z daleka bedzie widoczne i zaciekawi

Gość gość
Skoro to budka na targu, to nie przesadzaj ze stylowa nazwa, bo obciachu sobie narobisz (jak kwiatek do kozucha). I nie wysilak sie na trzy rozne teksty, przeciez na kazdym szyldzie moze byc ten sam.

Gość gość
Niebanalnie - odzież, obuwie, dodatki damskie Szafa w dobrym guście - j.w.

Gość gość
Nie napiszę że tania bo nie koniecznie tam będzie aż tak tanio. Nie mówię że mają być trzy inne szyldy na jednym np. nazywa a na dwóch to samo. Może nie do końca budka na targu, to wyremontowany nowy sklepik który stoi blisko targu. Już sama nie wiem ;

Gość NAPISZoTAK
,,Odzież prosto z wybiegów w Mediolanie szyta pod czujnym okiem najwybitniejszych projektantów światowej sławy w cenach mega promocyjnych! OKAZJA JAKICH MAŁO, JEDYNA TAKA NA TEJ SZEROKOŚCI GEOGRAFICZNEJ! ZAPRASZAMY NA NAJBARDZIEJ TOPOWE WYPRZEDAŻE ŚWIATA!

Gość gość
to z perspektywy wielu lat w handlu skoro nie będziesz miała dobrych cen to nie skupiaj się na szyldzie tylko na stworzeniu sobie grona klientek ,które Cie polubią i będą zaglądały,to okolice targu-więc wybór mają spory pomyśl nad cenami jednak,takie czasy

Gość gość
gość dziś może monnari? Chcesz jej narobic klopotow? Przeciez taka nazwa juz funkcjonuje na rynku odziezowym, to bylby plagiat, a oni na pewno maja dobrych prawnikow.

Gość gość
10:29 O dobre! Mocne i porywające! Myślę że nikt by sie nie oparł żeby tam nie zajrzeć! Jeszcze tylko dopisać-,,DLA KAŻDEGO!"

Gość gość
haha jak bym tak napisała to z pewnością przyszło by dużo ludzi ;)

Gość gość
10:33 TO tak napisz! To Twoje 5minut więc dobrze je wykorzystaj albo zostaniesz w tym samym miejscu co w tej chwili! Życie jest brutalne i szybko weryfikuje zachowawczy stosunek do biznesu!

Gość gość
też pomyślałam o tym że monnari nie może być. Może i blisko targu o konkurencja ale już większość na dość szmat od Rumunów które po pierwszym praniu nadają się do wyrzucenia .Droższe ale 100 razy ładniejsze i lepsze jakościowo, coś z coś

Gość gość
Tak ludzie przyjdą , a tu ani jednej rzeczy z mediolanu :D

Gość gość
10:39 Wiesz co powiem Ci tak: Niech jedna osoba na 1000 udowodni Ci że szmata która wisi na wieszaku nie jest z Mediolanu a będzie to CUD!