Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

dzisiaj...

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe, czy 'mój' dogada miejsce spotkania. Baardzo mnie to ciekawi.

Gość gość
to ty pozwalasz zeby on za ciebie placił?

Gość gość
to zarob na siebie biedaku

Gość gość
Jakis niepowazny ten Twoj facet, masakra :O

Gość gość
olewa Cię... Powiedz mu żeby szanował Twój czas i tyle bo np w tym czasie mogłabyś sobie zaplanować cos innego

Gość gość
ale to Ty tez olej jego :) ja bym sobie zaplanowala cos innego :P

Gość gość
nie rob sobie nadzeii i nie czekaj przy telefonie, najlepiej zrob sobie inne plany, a jak napisze to odpisz mu, ze czekalas nie odzywal sie wiec umowilas sie z kims innym :)

Gość gość
Studzia dziś gdybym była bogata to bym płaciła za siebie > znasz takie powiedzenie: niema miedzi dupa siedzi > za domek nie zapłacisz, za koszt przejazdu nie zapłacisz, za alkohol, żarcie, ognisko i inne atrakcje jakie będą też nie zapłacisz. To żadna atrakcja wydać półtorej stówy albo i lepiej na pannę która chce wszystko za gratis. Lepiej iść, zapłacić, dostać dobry seks a za reszte wypić wieczorem piwo z kumplami > nie ma miedzi dupa siedzi

Gość gość
Daj mu czas do 16.08 moze sie namysli :D

Gość gość
to po co jej d**e zawraca i sie z nia umawia ?

Gość gość
taaaa, czekaj na odpowiedź desperatko :)

Gość gość
lecz sie

Gość gość
Szkoda ze powiedzialas ze sie nudzisz i nie masz planow. To najgorsze co moglas mu odpowiedziec. Trzeba bylo go potraktowac tak jak on ciebie, olal cie wiec ty tez powinnas go olac mowiac mu, ze sie gdzies z kims wybierasz albo ze wlasnie gdzies z tym kims jestes. Albo cokolwiek, nawet ze na rowerze jestes. Byle nie to ze sie nudzisz i nie masz planow. Wiesz jak to wyszlo? Ze nie umiesz sobie sama bez niego zorganizowac czasu i podkreslasz mu ze sie nudzisz jakbys oczekiwala ze to on zorganizuje ci czas. Liczysz chyba tylko na niego. A przynajmniej tak to wyglada. Powinnas olac go juz o 12tej, ale skoro wolalas wiednac tyle czasu przy telefonie tracac nerwy i w******jac sie do tej pory, to teraz moglas chociaz udac, ze nie potrzebujesz go do tego zeby miec plany. Troche ogarniecia dziewczyno, mysl i szanuj sie.

Gość gość
za pływanie łódką też pewnie nie miałaś zamiaru płacić a więc: nie ma miedzi dupa siedzi

pisząc tak chciałam mu przypomnieć o tym, że był ze mną umówiony, ale nadaremno, głupio to wyszło faktycznie :O

Gość gość
Mój facet zapomniał, że w moje urodziny mieliśmy jechać do innego miasta się trochę poszlajać. Jak już wybrałam ciuchy, podjarałam się wycieczką usłyszałam przez telefon "to co, przyjeżdżasz dziś do mnie" :O

Gość gość
On ma cie gleboko w d**** a ty zobacz co robisz, wpadasz przez niego w paranoje. Czy to jest madre twoim zdaniem? To tylko facet dziewczyno. Nie spotkacie sie to trudno, jest cala masa innych rzeczy do robienia, swiat kreci sie dalej. Pojdz wreszcie po rozum do glowy i nie trac juz wiecej energii na analizowanie kolesia ktory ma na ciebie wylane jak ten deszcz.