Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloooo

Do mezczyzn i nie tylko

Polecane posty

Gość bloooo

Jakie erotyczne/niegrzeczne slowa rozgrzewaja mezczyzn najbardziej? Podczas seksu i nie tylko. Gdyby kobiety wiedzialy jak 'zadzialac' na mezczyzn wszystko byloby prostrze.

Gość gośćwkość
W drugą stronę też by było fajnie wiedzieć wszystko:-) Moja była gdy powiedziała mi na ucho w markecie ,,zerżnij mnie jak dzi/wkę tak abym nie mogła chodzić,, to nic nie było w stanie mnie powstrzymać. Trochę nabrudziłem w przymierzalni ptasim mleczkiem:-P

Gość bloooo
dobre, dobre. jakie jeszcze teksty sprawiaja, ze mezczyzna czuje sie mezczyzna?

Gość bloooo
ja np. lubie slyszec jak facet mi mowi co mu sie we mnie podoba, co jest sexy, jak na niego dzialam, co by mi chcial zrobic... to dziala rozgrzewajaco.

Gość gośćwkość
Wszystko zależy od tego jak bardzo jest się otwartym na seks. Jeśli ktoś się wstydzi, to lepiej nic nie gadać, nie jęczeć, nie sapać i nie przeklinać. A i koniecznie gasić światło i dobrze narzucić się kołdrą. A po wszystkim udawać, że się nic nie stało:-) ja jednak nie należę do tego typu ludzi i wyprawiałem różne cuda. Są oczywiście granice smaku, które też mam i pewnychc rzeczy nie zrobię, bo mnie zwyczajnie nie kręcą a wręcz przeciwnie.

Gość bloooo
nie, no nie mowie o dewotach. jak ktos nie lubi i nie chce to jego sprawa. chodzi mi wlasnie o cos wiecej niz cichy seks. jakie slowka kreca facetow a jakie nie. pewnie, ze to kwestia indywidualna tez, ale fajnie jest wlasnie wiedziec co i jak. nie raz mam ochote powiedziec to czy tamto ale zawsze sie zastanawiam czy to wlasnie go kreci? skad mam wiedziec?

Gość gość
"Zerznij mnie jak dziwke" szeptane do ucha postawiloby mnie na nogi lepiej jak poranna kawa. Laski sa tak niesmiale teraz, ze jakakolwiek inicjatywa z jej strony dziala dobrze. Udawany opor tez lubie.

Gość bloooo
dobrze wiedziec. ja wiem czy niesmiale... moze poprostu potrzebuja motywacji by wykazac inicjatywe. facetowi tez sie nie chce wysilac jak nie ma motywacji.

Gość gośćwkość
Ja myślę, że większość osób chciałoby powiedzieć coś mocnego, ale boi się, że to zostanie źle odebrane przez partnera. Trzeba ze sobą rozmawiać o wwszystkim i nie bać się trudnych tematów. Później jest łatwiej we wszystkim. Np poprosić partnera o pokazanie jak to robi sam, aby wiedzieć jak później sprawić mu większą przyjemność. Można umówić się na taką zabawę, kto będzie bardziej perwersyjne słówka używał w seksie i zobaczyć jaki to da efekt.

Gość gość
Rozmawianie podczas sexu i erotyczne słówka to szybko się nudzi.