Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Just You and I

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
dementuję jakoby Mucha do mnie startowała to ja startowałem do Niej, ale mnie nie chciała :( bo kto by mnie chciał w sumie o ja biedny, nieszczęśliwy :(

Gość gość
Wydaje mi się, że jeszcze nie przepracowałaś (przepracowaliście) zdrady męża, bo chyba nadal z nim grasz w jakąś grę. "Kto jest teraz górą", "zemsta" czy coś. Jeśli mąż żałuje błędu i to było już kilka lat temu, docenia Cię, to może zasługuje na szansę? Może wirtualny romans to taka ucieczka przed ponowną bliskością z mężem? Nie wiem, nie znam się, ale wydaje mi się, że jeśli nie podjęliście decyzji o rozstaniu, to tak jakbyście podjęli decyzję, że dajecie szansę Waszemu małżeństwu. Ale Ty jej chyba nie dajesz, pakując całą swoją energię w jakąś iluzję poza związkiem (bo pan z netu to raczej nie realny człowiek, który ma wady i w realnym życiu również mógłby zawieść, ale fantazja). Może sobie uczciwie odpowiedz ma pytanie, co właściwie chcesz budować w realnym życiu. Relację z mężem, czy nowe życie bez męża.

Eve szkoda klawiatury na tych bezmózgów bo oni potrafią tylko opluc inna osobę Want sam zaczepiłem tak samo Muszce sam dałem mail więc w d***e byliście i gowno widzieliscie a to co piszecie na mój temat to mnie ni grzeje ni ziębi

Gość gość
:D

Gość gość
1

Gość gość
Naj się znalazł :D

Gość gość
Ale ty też.

Gość gość
Wierzycie w wirtualną przyjażn między mężczyzną i kobietą? Tzn, maja rodziny, niczego poza przyjaznią sobie nie obiecują bo maja swoje rodziny i dzieci,,,,,, Tylko klikają ze sobą. To też wirtualny romans?

Gość gość
Tak,wierzę w wirtualna przyjaźń, mam takiego przyjaciela i cieszę się, że go mam ;-)

Gość gość
Jestem kobieta i nie wierze w taka przyjazn. Mi, nigdy sie nie udało, ani realnie , ani wirtualnie. Predzej , czy później pojawia się podtekst seksualny.

Gość gość
Pisanie, że "założę seksowny stanik i Zimny jest mój" to przyjaźń? Want to pisała a potem idiotke udawała jak goście wytknęli że zimny ma zonę i dzieciaki :O No ludzie

Gość gośćiowa
Dzień dobry na nowym temacie:) świadomie prowokujecie moim zdaniem. Ja narzucać się nie lubię, nawet tobie Zimny, więc poczekam, aż i mi sam dasz mail:) pozdrawiam wszystkich którzy zajrzą i udanego dnia:)

Gość gośćiowa
Czy ktokolwiek może w jakikolwiek sposób udowodnić, że Zimny ma żonę i dzieci?

Gość gość
Zimny, daj mi @ !! też masz seksowny staniczek, ładniejszy niz twoja naiwna żonka :D

Gość gość
Tak idiotko wystarczyło poczytać stare tematy :D

Gość gość
Ale Want i Zimny nie mówili nic o przyjaźni ;-)

Gość gość
Reakcja Want była taka: Hej seksy kotku, miau Gość- wiesz ze Zimny ma żonę i dzieciaki? Want-a co mnie to obchodzi to nie moja sprawa. JA nic złego nie robię. Dlatego zebrała to co zebrała, przez samo nastawienie, nawet gdyby facet był lub nie był w związku.

Gość gość
Gościowa ale Want sie nie narzucala, to on ją tu ściągnął a trolle zrobiły swoje

Gość gość
Trole? To jak ją ludzie odebrali nazywasz trolowaniem? Aha, trzeba było się zachwycić, rzyyyg

Gość gośćiowa
8:42 stare czyli sprzed ilu lat? Nie jestem tu na bieżąco bo mam jednak jeszcze życie poza forum, dlatego zapytałam o te dowody.

Gość gośćiowa
Wiem, że want się nie narzucała. Ktoś podał gdzieś mail Zimnego, ale co z tego. Najlepiej kiedy chęć jest obustronna. On ją tu ściągnął ale już z priva.

Gość gość
Najlepszym dowodem jest to ze się przyznał a want tez nie zaprzeczyła ze wie

Gość gość
Wszyscy dalej debatujecie a ich tu juz nie ma przynajmniej razem

Gość gość
Chciał zabłysnąć a się ośmieszył, bo panienka ani bystra ani seksowna. Nie narzucała się? 3 tematy założyła, awatar zmieniła i jak jej pisał paa, to ta siedziała jak su/ka z cieczką :P

Gość gośćiowa
Mimo wszystko miłego dnia:)

Gość gość
Gdzie te 3 tematy jak jest jeden. Skąd wiesz ze nie jest seksowna? A pisała całkiem fajnie zmysłowo na obu tematach swoim i zimnego

Gość gość
tak Want, zaloguj się :D

Gość gość
Want nie bądź taka pokaż się

Gość gość
Want kiedy wrócisz? Brakuje nam ciebie :-D