Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabbbbi

On mnie poniża

Polecane posty

Gość Sabbbbi

Jestem z chłopakiem prawie od 3lat. Gdy się kłócimy od wyzywa mnie od najgorszych, od kretynek, debilek, dziwek, idiotek, suk itp Gdy ja jestem obrażona bo mi przykro, że facet który ponoć mnie kocha wyzywa mnie od suk to on mówi, że żyje przeszłością i to chore. A gdy ja np powiem, że nie pójdę z nim do kina (bo mi nie pasuje) to on się obraża i potem przez kilka dni ma fochy. Wtedy ja mu przypominam, że ja ponoc nie mam prawa do fochów, gdy on mnie obraża. Wtedy znów rzuca wyzwiska i tak trwa błędne koło. Wiele razy zastanawiałam się nad zostawieniem go. Nie chcę życ w toksycznym związku i nie chce go zostawiać. Czy znacie jakieś metody aby się zmienił? On się wychował w normalnej rodzinie ale chyba z domieszką patologii. Patologii dlatego, że własną matkę tez tak wyzywa i ona jego (dlatego uważam to za patologię)

Gość gość
Masz to na co sie zgadzasz.

Gość Sabbbbi
Wiem, że sama jestem sobie winna (co nawet on mi powtarza) Ale co zrobić, żeby się nauczył szacunku do mnie?

Gość gość
Nie nauczy się. Chamstwo ma już we krwi to raz. Dwa, pozwalając się tak traktować pokazujesz mu że nie ma za co Cie szanować. Po pierwszym wyzwisku od suk powinnaś zareagować tak, żeby tą reakcję zapamiętał na zawsze. Nie zrobiłaś tego, więc..

Gość gość
Nie zmienisz go.

Gość Sabbbbi
Macie rację :( Tyle, że on przez smsy i fb mnie obraża a na żywo w zasadzie nie. I potem się tłumaczy, ze to wszystko przez internet i niby tak naprawdę nie uważa. Wiem, że źle zrobiłam, że przy pierwszych wyzwiskach czegoś nie zrobiłam. Przed chwilą znów mnie wyzwał przez tel, że jestem kretynką i mam się odwalić. A jak mu przejdzie to się odezwie jak gdyby nigdy nic. A gdy ja napisze "kretynce nie chce sie gadac" to pewnie odp "żyj se przeszłością. pa" nie wiem juz co robić :(

Gość Sabbbbi
Macie rację :( Tyle, że on przez smsy i fb mnie obraża a na żywo w zasadzie nie. I potem się tłumaczy, ze to wszystko przez internet i niby tak naprawdę nie uważa. Wiem, że źle zrobiłam, że przy pierwszych wyzwiskach czegoś nie zrobiłam. Przed chwilą znów mnie wyzwał przez tel, że jestem kretynką i mam się odwalić. A jak mu przejdzie to się odezwie jak gdyby nigdy nic. A gdy ja napisze "kretynce nie chce sie gadac" to pewnie odp "żyj se przeszłością. pa" nie wiem juz co robić :(

Gość Sabbbbi

Gość gość
odpisz pa i daj se z nim spokoj

Gość gość
kopnij go w jaja i niech spada :( tylko to go nauczy szacunku

Gość gość
to ty sama sie ponizasz pozwalajac na to

Gość gość
Na co ty czekasz? Dlaczego uczepiłaś się takiego gnojka i pozwalasz się tak poniżać. Czy uważasz, że zasługujesz na poniżanie? Wywodzisz się z patologi gdzie ojciec poniżał matkę? Wyraźnie Ci odpowiedział byś się odwaliła to na co Ty czekasz?

Gość gość
Niby dlaczego on ma cie szanowac, skoro ty sama siebie nie szanujesz? Po pierwszych wyzwiskach facet powinien dostac w ryj i zegnamy sie. Ale ty na to pozwalasz, wiec masz.