Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosiunia88

Mój chłopak jest świetny w łóżku, ale nic do niego nie czuję

Polecane posty

Gość Ktosiunia88

Jesteśmy razem od 4 miesięcy, ja mam 26 lat, on jest 4 lata młodszy. W łóżku jest nam cudownie i potrafimy rozmawiać godzinami, ale z poprzednim chłopakiem czułam się lepiej, bo stymulował mnie intelektualnie, a obecny niestety stymuluje mi tylko łechtaczkę. Przepraszam za być może trochę ordynarny sposób przekazu, ale tj uderzam w sedno problemu. Nie cierpię siebie za to, że porównuję mojego aktualnego faceta do bylego, ale nie mogę znieść, że były dysponuje większym poczuciem humoru, obyciem, jest zaradniejszy i czułam się przy nim bezpieczniej (zerwałam z nim po 3 latach, ponieważ moje uczucie wygasło). Minął rok od zerwania, a ja coraz częściej zastanawiam się czy nie zrobiłam błędu. Dodam, że obecny jest bardzo czułym, ciepłym chłopakiem i stara się jak może. Wizualnie też dużo bardziej podoba mi się od poprzedniego chłopaka (jesteśmy obecnie najlepszymi przyjaciółmi), ale co z tego, nie od dziś wiadomo, że najseksowniejszy jest intelekt. Co myślicie o tej sytuacji?

Gość gość
myślę, że facetowi będzie przykro, kiedy go już zostawisz.

Gość gość
No a jak zamierzasz z nim żyć za lat kilka?jak seks już przestanie was kręcić?

Czemu wchodzicie w związki skoro kogoś nie kochacie. Sraki głupie teraz go zostawisz i będzie cierpiał bo wielkiej pani się nagle były przypomniał. Każda kobieta gdyba co by było z x a co z y. Czy dobrze zrobiłam zostawiając tego? C/h/u/j to wie jesteś teraz z nowym facetem i rob wszystko żeby było jak najlepiej albo daj mu spokój.