Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek9090

Gdzie poznaliście swoją miłość ??

Polecane posty

Hej :) Chciałam was się zapytać gdzie poznaliście swoich partnerów ?? Ja swojego przyszłego męża poznałam na http://www.dyskoteka.co/ . Portal mnie przekonał tym że jest dużo osób i co najważniejsze - jest darmowy :D Zachęcam do odwiedzin tej strony :)

Gość gośćdfghjklm
ja meza poznalam na dzialce u mojego dziadka. wtedy jeszcze nie bylo interneta.

Gość gość
Na turnieju piłki siatkowej. Byłam taka zła, bo przegrałyśmy i do koleżanki powiedziałam, że jest głodna, on... zaproponował mi kanapkę. Spławiłam go... wyglądał jak kretyn i ten typ faceta który myśli że może wszystko. Ale wyszło jak wyszło 6 lat razem ponad pół roku po ślubie :)

Gość gość
w pociągu...

Gość gość
na ulicy

Gość gość
Na dyskotece.

Gość gość
na czacie.

Gość gość
Na dyskotece 8 lat temu od 5 jestesmy małżeństwem

Gość gość
nad morzem

Gość szybunia
Ja akurat też w internecie, ale na portalu mydwoje. Założyłam tam konto, bo koleżanka mi polecała, mówiła, że to co innego niż te wszystkie portale, o których ciągle się słyszy, że tam sami zboczeńcy i dziwacy. I mimo że z początku sceptycznie do tego podchodziłam, to jednak dość szybko przekonałam się, że faktycznie nie jest to złe miejsce i są szanse na poznanie kogoś, w kim będę mogła się w przyszłości zakochać. I w końcu trafił się taki jeden, który od razu przypadł mi do gustu (nawet punkty dopasowania twierdziły, że wiele nas łączy i pasujemy do siebie). I od początku myślałam, że może coś z tego wyjść. Po kilku spotkaniach byłam już przekonana, że to może być ten jedyny. Za dwa miesiące będziemy obchodzić pierwszą rocznicę naszego ślubu i jestem przekonana, że będzie to szczęśliwe małżeństwo. A koleżanka, przez która w pewien sposób się poznaliśmy, bo namówiła mnie na założenie tam konta, została naszą świadkową i dobrym duchem naszego związku:)

Gość gość
Moja żona była moją pierwszą i jest jedyną. Poznaliśmy się gdy była prostytutką. teraz mamy dziecko i jesteśmy małżeństwem. Ciesze się, że chciała mnie mimo bycia prawiczkiem.