Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na rozstepy?

Polecane posty

Gość gość

jestem w 23 tc i juz pojawily mi sie rozstepy. jak skutecznie sie ich pozbyc?

Gość gość
nie ma sposobu nieinwazyjnego, zaden krem juz ich nie usunie, jedynie zmniejszy widocznosc.

Gość gość
Bio oil.

Gość gość
Ja używam pharmaceris od 2 trymestru rano i wieczorem. Ciaza druga,rozstępów brak. najwazniejsza jest regularność,nic więcej nie zdziała takich cudów.

Gość gość
Bio oil lub palmers plus pic dużo wody. Oczywiscie te które są nie znikną ale moga zapobiec nowym i zmniejszyć istniejace.

Gość gość
Palmers i bio oil smaruj ile wlezie ja wydałam krocie na to wszystko ale i tak mam małe rozstępy na udach ale jak sobie pomyśle co by było jak bym tego nie użyła to aż ciarki mnie przechodzą.

Gość gość
Ja w ciazy stosowalam ziaje i dzialalo jednaj tydzien przed porodem mala zaczela tak dupcie wypychac ze mi sie zrobili dookola pepka i juz nic nie dzialalo a teraz stosune bio oil i widze poprawe tak wiec warto w niego zainwestowac.

Gość gość
Gdzieś czytałam, że najbardziej liczy się masowanie skóry, a nie to czym się smaruje

Gość gość
Bio oil całkiem ok, ale trzeba regularnie stosować. Przyjaciółka mi polecała ampułki ( http://do-twarzy.co/produkty-produkt:rozstepy-lierac.html ), ale mnie nie stać na nie. Zresztą nie chce mi się wierzyć, że ampułki coś pomogą - a któraś z Was może stosowała kiedyś coś innego niż produkty do wcierania/smarowania?

na rozstepy bardzo dobry jest olej migdałowy- najlepiej eko, ja uźywam z firmy KTC, DOBRY dla kobiet w ciąży ale nie tylko, nawet dla dzieci

Gość gość
Dtary dobry sposób to oliwka. Palmers jest podobno bardzo dobry.

Zastanawiam się nad usuwaniem blizn ( http://www.beauty.com.pl/pl/usuwanie-blizn) jakim są rozstępy i jak jeszcze są czerwone to jeszcze można olejkami i kremami zniwelować ich widoczność i ilość ale jak ktoś ma skłonność do rozstępów to nieważne co się będzie robiło to i tak się one pojawią. U mnie w trakcie dojrzewania bardzo dużo się ich pojawiło na biodrach, piersiach i udach - część dało się usunąć w gabinecie ale do reszty się przyzwyczaiłam