Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to oznacza, czy coś z tego będzie?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta poznana w Internecie nie wykazuje za bardzo inicjatywy ale spotkań chce, jednak są one bardziej koleżeńskie nie iskrzy z jej strony ( i mówi że chce mnie poznać czas pokaże czy coś z tego będzie), tzn. że się jej podobam ale czeka i daje nam szansę? Spotkania są bardzo fajne. Budowanie związku z przyjaźni? czy jest możliwe w ogóle że ona coś do mnie kiedykolwiek poczuje? moje poprzednie relacje budowałem raczej z namiętności i równie szybko się kończyły jak zaczynały.

Gość gość
Chłopie, daj temu szansę i nie popędzaj jej. Jak to możliwe w ogóle żeby tak od razu coś czuć. Czyś Ty z księżyca spadł, do obcego faceta z internetu ma od razu coś czuć

Gość Przyjaciel0242
Wszystko jest możliwe, ja byłem w dwóch związkach zbudowanych z przyjaźni i trwały oba po ponad 2 lata, nie ma reguły, skoro mówi, że coś może być to znaczy, że masz szanse, cierpliwości.

Gość gość
nie wykazuje inicjatywy bo kobiety zwykle czekają i oczekują że to zawsze facet będzie się pierwszy odzywał

Gość gość
Ja po prostu poznawałem stale takie które od razu chciały związku, seksu i to chyba nie dobrze na mnie wpłynęło :((((

Gość gość84
Po spotykaj się, ale nie wkręcaj sobie niczego.

Gość gość
To może pojawiła Ci się szansa na coś poważniejszego i trwalszego. Oczywiście zmarnujesz ją, bo już zapomniałeś jak to jest być facetem i wykazywać inicjatywę

Gość gość
gość dziś - może i pojawiła tylko niestety wydaje mi się że ja nie jestem do końca w jej typie a to jest problem (co mi w sumie potwierdziła), może się to skończyć tak że ona mnie po prostu będzie tylko lubić jako kolegę ale nie pokocha bo jej do mnie nie ciągnie a daje mi szanse tylko dlatego że się świetnie dogadujemy ja tak z żadną wcześniej nie miałem było zawsze odwrotnie czyli kiepsko się dogadywaliśmy ale ciągło nas do siebie, tutaj tylko jest to z jednej strony :( mnie się ona bardzo podoba ja jej niestety niezbyt... :(

Gość gość
gość dziś

Gość gość
Ale u kobiet wszystko może się zmienić, nawet jeśli ktoś się jej nie podoba, to może zacząć, zwłaszcza wtedy, gdy się dogadujecie. Ty chyba w ogóle nigdy nie budowałeś związku, tylko od razu w niego wskakiwałeś, skoro tego nie wiesz. Trzeba troszkę pozabiegać o kobietę, poczekać, nie naciskać, wychodzić naprzeciw, zobaczysz, że może jej zacząć zależeć.

Gość gość
U kobiety fascynacja i zaangazowanie raczej nigdy nie wynikaja z wygladu, tylko z zachowania mezczyzny, u was ponoc jest na odwrót, zaintryguj ja czyms

Gość gość
Wyglad faceta też jest w jakimś stopniu ważny, może nie najwazniejszy, ale ważny, bo trudno że pociągał mnie facet, który mi się zupełnie nie podoba.

Gość gość
mam koleżankę, która jest patologicznie ostrożna względem osób z internetu przez facetów, którzy wyskakiwali z seksem.

Gość gość
a jak sie poznalicie?

Gość gość
ile Wy macie lat?

Gość gość
jakieś takie niedojrzałe podejście masz do kobiet