Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kocham

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie spotykam sie z facetem od 6 miesiecy nie widzielismy się miesiąc nie było z jego strony kontaktu i kontakt znowu sie odnowił to były miłe spotkania kawa,kino,spacer,restauracje oraz doszedł do tego sex umowilismy sie ze to jest wszystko jest bez zobowiązan na początku ale z mojej strony doszły uczucia i było mi cieżko ale nic mu nie wyznawałam może poprostu zauwazył i wtedy zerwał kontakt on nie chciał sie wiazać bo twierdził ze nie jest jeszcze gotowy na to bo wczesniej się z kimś rozstał i nadal się spotykamy czasami i zapytał mnie czy go już nie kocham bo troche chłodno sie w stosunku do niego zachowywalam pozniej zapytal czy chce go kochać czy Tylko sexu jak to zrozumiec?

Gość gość
up

Gość gość
.....

Gość gość
jak tak pyta, to możliwe, że z jego strony też jest coś więcej i ma nadzieję, że u Ciebie także. Nie oznacza to, że zaraz chce się wiązac, dlatego nie przestrasz go nagłą nadgorliwością w uczuciach etc. Gdyby nie był zainteresowany, nie pytałby.

Gość gość4984
Takie teksty, że facet nie jest gotowy na związek, bo został zraniony to bajka niestety. Faceci mówią tak gdy chcą się tylko pobzykać bez zobowiązań. Niestety dla nich seks to tylko seks i nie ma mowy o zakochaniu. Lepiej daj sobie z nim spokój i nie marnuj swojego cennego czasu na takiego oszusta. Pomyśl, że jeśli już teraz tak kręci to co będzie później? Pospotykacie się kilka lat i będziesz czekała na pierścionek, a on zacznie się motać, że jeszcze nie jest gotowy na małżeństwo itd aż w końcu zostawi Cię jak już będziesz starą panną i co wtedy? Nie będzie Ci już tak łatwo znaleźć kogoś nowego, bo wszyscy najlepsi będą już zajęci.