Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tępą dzidą i wstydzę się tego

Polecane posty

Gość gość

Jestem po prostu głupia. Wstyd mi za to. To nawet już nie chodzi o wiedzę książkową.. Bo oprócz tego jestem też głupia społecznie. Nieobyta społecznie. Nie umiem gadać z ludzmi. Nie mam o czym. I zawsze wychodzę na tępą pałę, bo zwyczajnie MILCZĘ w towarzystwie. Wszystkiego się boję. Jestem próżna. Oglądam ciągle beauty filmiki na youtubie. Do tego jestem chyba egoistką. Jestem pusta jak nie wiem co.. Dlatego uciekam od ludzi. Nigdy nie będe miała chłopaka czy kogoś na tyle bliskiego, bo wiem, że gdyby ktoś mnie poznał to by uciekł. Nie pracuje. Dopiero zacznę studia. Ciągle sprzątam w domu, bo czuję się i jestem pasożytem i mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia. Nie zarabiam oprócz tego, że sprzedaje swoje rzeczy. Chociaż bardzo bym chciała pracować to ze strachu nie mogę się zmusić..Wstydze się tego, że jestem z tych "bogatszych" . Mam wrażenie, że tylko ciężka harówka, cięzkie katowanie siebie nauką czy czymś sprawiłoby, że byłabym coś warta i ktoś by mnie docenił. A tak czuję się jak pusta tępa dzida bez wartości. Sory musiałam się wygadać a nie mam komu ..

Gość gość
zrób mi loda

Gość gość
Może po prostu nie interesuja cie te banalne rzeczy o których wszyscy wokół trąbią.

Gość gość
aż taka tępa nie jestes skoro to zauwazylas :D powiem ci, ze ja jestem podobna i nie wiem co z tm zrobic, niby cos tam wiem, mam szczegolne nietypowe zainteresowanie i duzo czytam na ten temat, ale ogolnie to głupia jestem :O nie znam sie na polityce, nie znam historii, nie znam jezykow obcych, interesują mnie seriale, gry komputerowe, kosmetyki, moda, wypoczynek nad wodą, na basenie, takie glupoty :O znajomych mam raczej tez tępych, madrych unikam bo nie umiem z nimi rozmawiac, nie mam o czym :D

Gość gość
Grunt to mieć swoje własne zainteresowania i mieć poczucie wartości. Gry komputerowe to jednak.. to nie to. Warto się rozwijać.

Gość gość
tu mało kto nie jest tępy nie prowokuj

Gość gość
Beauty filmiki o makijażu czy pielęgnacji. Lubie je oglądać, chociaż sama się nie maluje. Nie wiem o co Ci chodzi mówiąc "robisz się na pustaka".. Zainteresowania jakieś tam mam. Uczę się języków - angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego. Chcialabym zacząć portugalski i francuski. Czytam dużo kryminałów. Lubię seriale o tej tematyce. Lubie filmy francuskie, dlatego chciałabym się nauczyć tego języka. Lubię gotować, ale bardziej chyba piec ciasta i robić różne desery. Nie interesuje mnie historia, polityka.. Matematyke nawet polubiłam, ale za głupia jestem do jakiejś trudniejszej. Na fizyke też jestem za głupia. Ścisłe rzeczy mi nie wychodzą.. Mam zamiar przerobić historie, biologie z liceum jeszcze raz, nauczyć się wszystkich państw, miast, stolic świata.. nie wiem po co, bo przecież specjalnie inteligentniejsza nie będe, ale poczuje się może trochę lepiej ze sobą..

Gość gość
Czyli nie jestes takim pustakiem :) serio znam gorszych... laski, które nie wiedzą gdzie lezą Niemcy, Włochy czy Rosja, ktore potrafią sie tylko umalowac i latają za facetami... jedna taka tępa z którą chodziłam do szkoły (ale nie zdała) juz zaciążyła drugi raz, oczywiście chodzi sama z dziecmi na spacery ewentualnie z mamusią, podejrzewam ze sama nie wie z kim zaciązyla albo facet dal jej kopa w d**e, no i taki jej los, tepej dzidy ;)