Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megadeprecha

mój świat się wali

Polecane posty

Gość megadeprecha

Mama jest chora na raka i niedawno zaczęła chemioterapię. Ma coraz mniej włosów i źle się czuje. Na dodatek mój mąż robi mi regularnie awantury o to, że nie chcę z nim jeździć do jego matki. Widzę, że jest w stanie rozwieść się ze mną z tego powodu pomimo tego, że jesteśmy dopiero rok po ślubie. Jestem załamana:(

Gość gość
czemu nie chcesz jeździć do matki? wyjaśnij mężowi racjonalną lub emocjonalną przyczynę. podnoś mamę na duchu.

Gość gośćwkość
No to masz prze/sra/ne!

Gość megadeprecha
Już kilka razy mu mówiłam, że nie lubię jeździć do jego matki, bo nie mam o czym z nią rozmawiać. Ta kobieta jest kompletnie bierna i wycofana. Nie ma żadnych zainteresowań ani obowiązków prócz ugotowania obiadu, więc nie wiem jakie tematy z nią poruszać. Czasem zresztą jak coś powie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Generalnie źle się czuję u niej w domu- zawsze jest sztywno. Jeśli już tam muszę jechać to najpierw potrzebuję się nastroić psychicznie, a dziś po wizycie u mojej mamy byłam kompletnie zdołowana i chciałam jak najszybciej wrócić do domu i iść spać, żeby nie myśleć.

Gość megadeprecha
Ja teraz siedzę przed kompem i czytam o tym jak sobie radzić z chorobą nowotworową rodzica, a mój mąż smacznie sobie śpi w drugim pokoju :/