Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość POMOC matellou

Super inicjatywa!

Polecane posty

Gość POMOC matellou

Bedzie to bardzo ciekawe , ale myślę , że niektorych może ruszyć Mam 21 lat , skończyłem szkołę średnią , ale niestety nie udało mi się udać na studia przez problemy finansowe i straszną chorobę mojego ojca czyli alkoholizm , wiec zaraz po szkole udałem się tam gdzie powinnienem czyli do pracy , pracowałem 2 lata , az w koncu dostalem zaniku miesnii na lewej lopatce i od 2 miesiecy jestem za zwolnieniu chorobowym ... nie stac mnie wiec na wszystko , ale to nie chodzi o mnie , poznalem dziewczyne a nastepnie rodzicow jej mamy... Jej dziadkowie mieszkaja w malej wsi gdzie znajduja sie 4 domy , babcia ma alzherimera , dziadek nie rusza sie z łozka a do tego maja 30+ letniego syna z Zespolem Downa . Jestem z dziewczyna od ponad roku i nie widze ,aby ktos im pomagal bo widocznie samych ich na to nie stac , biorac pod uwage to co sie dzieje w kraju.. chcialbym prosic o pomysl , albo pomoc bo gdy wszedlem do nich do domu to po prostu malo nie zwymiotowalem ... na scianach jest grzyb , smierdzi stechlizna , oraz po szafkach z ciuchami pochowane jest zarcie to jest spowodowane choroba jej babci . Byly im proponowane przeprowadzki , ale oni nie chca nawet o tym slyszec , ja jako osoba po prostu wrazliwa postanowilem pokombinowac i jakos im pomoc zaczynam tu zobaczymy jak to sie potoczy zainteresowantych , oraz chetnych pomocy prosze o kontakt

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować