Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlgaOlgaOlga

Butla gazowa Nano

Polecane posty

Gość OlgaOlgaOlga

Która ma w domu kuchenkę gazową i używa butli gazowych? Widziałyście już te nowe butle ?

Gość sylwiaFikk
oj dajcie spokój ja mam największy problem z wymianą i jak sama jestem to jest ciężko... widziałam reklamę w TV butli Nano, świetnie wygląda. No i podobno lżejsza i łatwiej jest z wymianą, a dla mnie to byłoby idealne rozwiązanie...

Gość gość
Jaka jest różnica między normalną, a nano? Jak z wydajnością? Jeśli jest lekka to nie będzie trzeba za często wymieniać?

Gość trissia
Nano jest przede wszystkim dużo lżejszą butlą i dzięki reduktorowi KlinOn prościej się wymienia, to moim zdaniem najważniejsze jej atuty i podstawowe różnice

Gość OlgaOlgaOlga
właśnie o tę butlę Nano mi chodziło. Chyba sie na nie przerzucę, moja sąsiadka sobie taka kupiła i dobrze się na tym gazie gotuje, a poza tym właśnie jest sporo lżejsza

Gość ewelajna2
Gdzie mozna kupić butlę Nano? na mojej stacji jej nie ma...

Gość gość
A jaka jest cena? Jest bezpieczniejsza niż te zwykle? Bo jeśli chodzi o wymianę to u mnie w mieście nie ma z tym problemów bo jak Sie gaz skończy to dzwonie do punktu i za 30 min jest PAN z butla, który wniesie i podlaczy i zabierze starą

Gość OlgaOlgaOlga
jest na stronie nano.amerigas wyszukiwarka gdzie ją mozna kupić, a cena zależy moim zdaniem od sprzedawcy...więc jest różna, zależy gdzie kupujesz

Gość gośćUlka
a butla Dom Light? Znacie? jest równie lekka i teraz jest konkurs można wysłać zdjęcie butli coś napisac o niej i są nawet spoko nagrody

Gość Karolla_00
Dom Light to lekka butla idealna zarówno do gotowania w kuchni, jak i grillowania na grillu gazowym, zasilania kuchenki na campingu

Gość gość
Nie używałem butli Nano, ale wiem, że jest ona od AmeriGas. My od nich mamy zbiornik gazu LPG i jakość ich oferty i produktów jest bardzo dobra, więc brałbym w ciemno.

Gość Aaannkaa
Ja tam kupuję ja już dłuższy czas. Nie narzekam na cenę bo kosztuje podobnie, ale za to jest lżejsza i wygodniejsza podczas wymiany.

Gość malgosska
W Obi można ja też kupić, gdyby ktoś potrzebował ale na BP też widziałam.

Gość OlgaOlgaOlga
Ja od dawna już używam Nano i jest różnica, jest lżejsza, ale przede wszystkim dzieki temu że ma taki reduktor to zdecydowanie łatwiej mi się ja samej wymienia.

Gość gość
Ja jakiś czas temu szukałam miejsca, gdzie można kupić zwykłą butlę gazową w przystępnej cenie. Niestety większość ofert była bardzo droga. Całe szczęście znajomy polecił mi http://gal-gaz.pl/. Firma ta ma w ofercie m.in. sprzedaż butli z gazem. Cena okazała się bardzo przystępna, a gaz bardzo dobrej jakości.

Gość OlgaOlgaOlga
no tak, ale oni mają tradycyjne, ciężkie stalowe butle. Zdecydowanie bardziej wole nano!

Gość Malgosska
Nie ma co ale ja odkąd mam Nano to do tej ciężkiej, dużej nie wrócę... teraz tez bez problemu sama wymieniam sobie butle

Gość OlgaOlgaOlga
Nano się sprawdza. Jest nowoczesna, smukła, lekka i w łatwy sposób dla jeden osoby o wymiany.

Gość gość
te jepane butle powinny być zakazane, przynajmniej w domach wielorodzinnych, bo jak się chcesz wysadzić w jednorodzinnym, to twój problem, ale w kamienicy masz jeszcze sąsiadów 🖐️

Gość bogusiaz
Rzeczywiście butla NANO jest leciutka. Ja sama jak wymieniam butle taką zwykłą mam problem żeby ją wyciągnąć i donieść na miejsce. Dlatego ten obowiązek zawsze spoczywa na mężu. Natomiast już całkowicie nie rozumiem ludzi, którzy decydują się na butle z niewiadomego źródła. Polecam sobie przeczytać o bezpieczeństwie związanym z butlami i sama mogę polecić butlę NANO z AmeriGas to chyba jedna z lepszych butli jakie miałam.

Gość olgaOlgaOlga
Nano jest wygodna, poręczna i lekka. Ale tak jak przy każdej innej butli gazowej trzeba zachować podstawowe zasady bezpieczeństwa.

Gość gość
fajne są te Nano, bo bardziej wydajne niż raszta, wcześniej zamawialiśmy od sąsiada bo dystrybuuje, ale na stacji znaleźliśmy te i się sprawdzają

Gość gość
A my AmeriGas znamy, bo sąsiad ma ich zbiornik koło domu. Wydawało się to trochę dziwne, ale okazuje się że bardzo bezpieczne rozwiazanie, a do tego gaz jest wydajniejszy niż ten sieciowy. Butli jakoś nei kojarzę...

Gość pifra
przeprowadziłam się teraz do mieszkania gdzie nie ma gazu miejskiego i trzeba gotować właśnie na kuchence z butlą, dziewczyny powiem Wam miałam tą zwykła butle, ale mąż na stacji znalazł butlę nano z ameri gas, o niebo lepiej się ją wymienia to po pierwsze a po drugie jest dużo lżejsza, więc nawet jak mi się skończy ,to jestem sama w stanie po nią iść i wnieść na pierwsze piętro.

Gość kuka88
Podstawowe pytanie, czy posiadasz dom? Jeżeli tak to jak najbardziej polecam gaz z zbiornika amerigas. Taki zbiornik można wydzierżawić lub zakupić. Oczywiście ta pierwsza opcja jest bardziej opłacalna dla klienta. Do dyspozycji masz wykwalifikowanego handlowca, który o wszystkich sprawach dobrze Cię poinformuje oraz pokieruje co trzeba dodatkowo załatwić np mapa geodezyjna.

Gość Moniaszycha
Macie problem z podpięciem domu do sieci gazowej? Może zdecydujecie się na montaż zbiorników gazu płynnego? Firma SA-ART http://www.sa-art.pl/ montuje zbiorniki gazu płynnego dla domu, przemysłu i rolnictwa, mogę ich polecić, gdyż na mojej działce robili taki podłącz, sprawnie i nie drogo

Gość gość
Jeśli chodzi o butlę gazową to zdecydowanie polecam http://fenix-gazytechniczne.com/ - mają bardzo dobrą ofertę cenową. Od dłuższego czasu od nich kupuję.