Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pragnący piękna u kobiet

Czemu kobiety uparcie chodzą w spodniach i wyglądają jak babochłopy?

Polecane posty

Gość tylko spodnie
a jaka powinna być normalna reakcja? mało kto jest zadowolony ze swojego wygladu i nie ma kompleksów...

Gość gość
sukienkę miałam na sobie 3 razy w życiu i czułam się strasznie, obrzydliwie, czułam się naga, gdy widziałam siebie w sukience to pierwsze co, to myślałam, że ludzie pewnie się ze mnie śmieją, bo nie dla mnie takie rzeczy są. Nie zamierzam już nigdy tak się czuć, już wolę piec się w spodniach niż czuć się nago, okropnie, śmiesznie, czuć wstyd/////////////////////////////////////////////////// Normalne nie jest, kiedy 20- letnia kobieta tak sie zachowuje. Zakładasz sukienkę , widzisz ze Ci nie pasuje i o.k nie robisz z tego problemu, nie masz do siebie obrzydzenia, nie czuejesz si e"naga"....

Gość gość
baby chodza w portkach zeby ukryc nieogolone nogi

Gość tylko spodnie
po prostu uważam, że sukienki nie są dla mnie, sa tylko dla ładnych, pięknych kobiet które świetnie w nich wyglądają. Owszem niektóre sukienki podobają mi się ale tylko gdy są one na wieszaku, na manekinie czy tez gdy nosi ją inna kobieta, bo na mnie taka kiecka wygląda strasznie, źle przez co ja sama wyglądam okropnie, śmiesznie. Sukienki są dla dziewczyn które posiadają kształty. Uważam ze nie istnieje sukienka która by dobrze by na mnie leżała, pasowałaby do mnie, a w której ja nie czułabym się zawstydzona, speszona, naga

Gość tylko spodnie
nogi tak samo jak pachy to ja mam zawsze gładkie, nawet zimą. mam na tym punkcie trochę fiola, wiec gdy zobaczę chociaż jeden włos to od razu go wyrywam (usuwam je depilatorem, ale mam zamiar isc na depilacje laserowa) włosy mam tylko na głowie (przeważnie)

Gość gość
bo jest za zimno.