Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko888

Napalony mimo zalet żony... ;P 28 lat

Polecane posty

Siemanko! ;) Powiedzcie mi jak to jest, jesteś z kimś latami, pózniej małżeństwo etc. W moim wypadku popęd seksualny nie zmalał, jest wręcz odwrotnie. Na samą myśl o seksie robi mi sie mało miejsca w spodniach... , jestem po prostu nieustannie napalony!. Mógłbym to robić w każdym miejscu i czasie , jednak... Nie mogę gdyż moja pani nie koniecznie ma na mnie ochotę. O co tu biega,to normalne?

Gość gość
Znajdź sobie kochankę. Będziesz mógł to robić na zmianę z żoną i kochanką.

Gość Mała i co z tego
Hej, mam to samo...

Gość Mała i co z tego
Mam 30 lat, młodszego o 5 lat męża. Seks udany i na każde życzenie, a mi ciągle mało... nie myślę o zdradzie...ale napięcie sięga zenitu...

Bardzo normalne ;-) jak ktoś ma wysokie libido,to ciągle myśli o seksie,zawsze ma ochotę ;-) dotyczy to zarówno facetów,jak również kobiet, wiec nie masz się czym martwić ;-) co do Twojej żony - doradzam szczera rozmowę,powiedz Jej o swoich potrzebach,postarajcie się wspólnie Popracować nad Waszym udanym życiem seksualnym ;-)

Gość gośćon37
Hey mała a jakie pozycję lubisz?

Gość Mała i co z tego
GośćOn37 - do mnie to pytanie? Jeśli tak to uwielbiam wszystkie od tyłu...

Gość bol
Mam tak samo codziennie myślę o sexie i co dziennie bym to robił ale moja żoneczka kochana niestety nie ma takich częstych potrzeb jak ja:( Tak rozmowa pomogła ale było fajnie przez tydzień teraz wszystko wróciło na stary tor. A mi ciągle jest mało i mało.

Gość gość
Prawie każdy facet myśli o seksie i jest napalony. To normalne. Tak zanurzyć k****a w platkach jej różyczki i patrząc jej w oczy pchać go do końca....

Gość Pleiades
Prawie każdy facet myśli o seksie i jest napalony. To normalne. Tak zanurzyć kutasa w platkach jej różyczki i patrząc jej w oczy pchać go do końca....

Gość bol
tak cudowne uczucie ale chciał bym to robić częściej niż teraz to robię...

Gość want to want me
Bol pisząc o rozmowie nie miałam nawet myśli tego,że nagle żona będzie miała tak duże potrzeby jak mąż.chodzi o dojście do porozumienia,szczerość,jakiś kompromis. Może musisz troszkę ja zachęcić, troszkę zadbać o nią,wiesz kobiety lubią być adorowane,a inne potrzebują z kolei kopniaka. Może Ty ja troszkę czasem zlekcewaz to zobaczy jak to jest i będzie bardziej chętna na mile zabawy ;-)

Gość gość
Widzę ze nie jestem osamotniony hehe, a tyle pokus wokół.... Trzeba mieć bardzo silną wole. Kobietki wystawiają nas na ciężka próbę...na własne ryzyko

Gość magica
gość A Wy to ryzyko chętnie podejmujecie zaś ciężkość tej próby mierzy się siłą woli ryzykanta:)

Nikt nie mówił ze będzie łatwo co kobietki ;)? Ale dlaczego wy nas w taki drastyczny sposób karacie? Myśle ze ma znaczenie rownież staż i etap związku. Po ślubie libido wam kobietom spada diametralnie i takich przypadków wsród znajomych mam wiele... Niestety

Ja co prawda nie jestem mężatką, ale uważam,że kwestia libido, potrzeb i seksu jest uzależniona od wielu czynników i myślę,że przyczyna pogorszenia życia intymnego może leżeć zupełnie gdzieś indziej ;-)

Tyle ze u mnie sytuacja wyglada tak ze jak już sie kochamy jest z***biscie i korzyść jest po obu stronach na 100%. Po prostu miód malina. Tyle ze po fakcie ja np. Na kolejny dzień chciałbym ponownie a mojej lubej wystarczy zabawy na kilka kolejnych dni...

Gość magica
Zaraz tam karacie. Raczej większość kobiet po ślubie do spraw seksu podchodzi odwrotnie w sensie, że seks jako nagroda za coś. Facet chodzi wiecznie napalony i sfrustrowany bo chciałby więcej seksu niż ma. Kobieta wkurzona bo on czegoś tam nie zrobił a mówiła...a dlaczego nie zrobił? Bo napalony i sfrustrowany i wytwarza się błędne koło. A już całkiem z innej beczki to temperament i libido albo się ma wysokie albo nie i nie zależy to współistniejących czynników.