Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dajecie swoim dzieciom truskawki juz?

Polecane posty

Gość gość
nawet mnie nie strasz :( od dawna podstawiam jej jedzenie,zeby sama jadła ale nie chce.

Gość gość
nie wspomnialam, ze karmię piersią i wlasciwie zakochana jest w moim mleku, wszystko inne na drugim planie

Gość gość
Moja córka pierwszy raz jadła truskawki jak miała 5 miesięcy . Teraz ma 4 latka i je codziennie . U nas póki sa truskawki jemy codziennie :)

Gość gość
Karmię piersią prawie 3 lata i moje dziecko nadal kocha mleczko od mamy ale mając rok jadło ręką lub widelcem, łyżeczką słabo.

Gość gość
no u mnie nie chce, nie wiem juz jak ją zachęcić

Gość gość
To ja od widelca :D jak się boisz to daj plastikowy ale lepiej się nabija metalowym, ja w sumie dałam dopiero z miesiac temu, starszy w tym wieku już dawno sam lyzeczka jadł. Moja jakby widelca nie miala to też rozsypie wszystko, dzik z niej, ale jak ma widelec to ladnie nabija, daj jej szansę :D nic sobie nie zrobi raczej, jak się bardzo boisz to siedz pierwsze kilka razy obok i pilnuj A co wy się tak dziwicie na truskawki codziennie? Trzeba korzystać bo sezon trwa krótko, u nas albo truskawki albo arbuz a nieraz jakieś miksy :D

Gość gość
Powoli zaczynaja się morele, brzoskwinie. Truskawki i arbuz to u nas też teraz codziennosc, moje dzieci kochaja. Kupowalam juz czeresnie ale wstrzymam się jeszcze trochę, bo to jeszcze nie te. Lada moment będą porzeczki, agrest. Nic tylko korzystać.

Gość gość
mój ma 7 mcy i je, tylko musze mu podsuwac pod usta, bo jak daje do reki to ogląda z każdej strony. Zreszta wszytsko co mu daje do reki to oglada z kazdje strony, nie pakuje do ust, wiec musze mu podsuwac.

Gość gość
Poważnie? Sezon na brzoskwinie i morele? :D

Gość wifigdańsk
jasne.

Gość gość
Do pierwszego roku życia nie powinno się podawać truskawek tak mi powiedziała moja pediatra. Ze względu na to że są bardzo silnym alergenem. Poczekam z tym do kolejnego sezonu

Gość gość
W pierwszym sezonie dziecko miało 2 miesiące i ja zjadałam po 2-3 sztuki, jak miało rok to zajadało się.

Gość gość
daję, dziecko 15 miesięcy i truskawki moje wyhodowane moimi rękami, bez nawozu i oprysku