Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć dużo dzieci, tak z pięcioro

Polecane posty

Gość gość
Nie słuchaj tej idiotki wyzywającej od "krów rozpłodowych". Dzieci z "obowiązku" - haha, już współczuję dzieciom takie wyrodnej, oziębłej matki. Sama nie mam dzieci, chciałabym jedno na początek (a potem się zobaczy), ale nie widzę nic złego jeśli ktoś ma więcej dzieci o ile potrafi zapewnić im godne warunki i dać ciepło.

Gość matkapiątki
nie bardzo wiem czego sie spodziewasz ? Że wytłumaczę ci radość z bycia matką ,z codziennego życia , z radości z małych rzeczy , z dumy ale i wściekłości czasami ? Z przemijającego czasu i spostrzeżeń z nim związanych ? Ze wzruszenia jakie czuję widząc jak rodzeństwo wspoera sie i trzyma razem ?

Gość gość
ugx

Gość gość
Piękne :)

Gość gość
postaw na jakosc nie ilosc

Gość gość
Nigdzie nie jest powiedziane, że jakoś nie idzie w parze z ilością :)

Gość gość
Co ile lat można rodzić dzieci aby nie było to zbytnie obciążenie dla organizmu?

Gość gość
Ja jakbym miała mieć dzieci (w przyszłości, bo teraz jeszcze nie czas) to chciałabym mieć trójkę, ale ani jednego więcej, dla mnie 3 to juz wielodzietna rodzina mimo, że jak byłam mała to było dla mnie normalne, większosc koleżanek miała 2 rodzeństwa, ja akurat jestem jedynaczką.

Gość matkapiątki
W teorii lekarskiej 2 letnia przerwa pomiędzy ciążami to czas kiedy organizm kobiety zdąży sie zregenerować i nabrać sił do następnego poczęcia , ciąży i porodu . Choć oczywiście jest to tylko teoria bo w praktyce jest to sprawa indywidualna:)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość ojciec 4ki
mamy 4ke, w 3 letnich odstępach, ostatnie w 2 letnim odstępie. każde chodzi zadbane i czyste. Pracuje tylko ja, żona wychowuje. Nieraz jest wariatkowo z tyloma dziećmi ale ogólnie jest fajnie. Nie jesteśmy bogaci, ale też nie zbieramy puszek po ulicy. Grunt to dobrze gospodarować dochodem który się ma.

Gość gość
A ile lat miała Twoja żona jak była w ciąży z pierwszym dzieckiem?

Gość gość ojciec 4ki
16