Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża z byłym.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ja i mój były chłopak rozstaliśmy się jakieś 5 mięsięcy temu. Powodem był on. Był zbyt zazdrosny, zaborczy, impulsywny. Życie z nim w spokoju było bardzo trudne. Ciągłe kłótnie i krzyki.Długo próbowałam walczyć o ten związek. Dla samej siebie, odeszłam, wyjechałam z miasta, do rodziców. Później okazało się, że jestem w ciąży. Gdy ojciec się dowiedział, kazał mi się wynosić. Teraz jestem w szóstym miesiącu. Mam kłopoty z pracą, nie zarabiam wiele. Muszę płacić za wynajem, odżywiać się w odpowiedni spokój. Powoli zaczyna brakować mi pieniędzy. A muszę kupić rzeczy dla maluszka. To kosztuje. Czuję się też strasznie samotna i nie wyobrażam sobie tego, że gdy wyjdę ze szpitala z dzieckiem, to nikt nie będzie na mnie czekał. Myślę, czy nie powinnam skontaktować się z byłym. Chociaż wciąż go kocham, wiem że nie będzie mi z nim dobrze. Z tego, co wiem to wciąż jest sam i trochę złagodniał. Minęło już pół roku prawie i zastanawiam się, czy to ma sens. Co myślicie?

Gość gość
Masz obowiązek powiedziec mu o dziecku.

Gość gość
Nie unos sie honorem i powiedz o ciazy. Wtedy zobaczysz jakim jest naprawde facetem jesli nie ucieknie w podskokach.