Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaM123

Seks przerywany...

Polecane posty

Gość AgnieszkaM123

Witajcie :) mam pytanie. Otóż trzy dni temu w ciągu jednej nocy uprawiam dwa razy seks (jeden przerywany, drugi w gumce), nad ranem następnego dnia rano jeszcze jeden przerywany i na tym koniec (miał miejsce 6 czerwca) . Przerywany polegał na tym, że co 3-4 sekundy wyjmował i ścierał śluz z penisa dokładnie i na nowo. To trwało tylko kilka minut, ale ani razu się nie spuścil we mnie, zawsze na zewnątrz bez kontaktu fizycznego ze mną. Dzisiaj miaja drugi dzień od braku seksu i zamartwialam się że mogę wpaść. Jednak dzisiejszej nocy bardzo mało krwi widziałam na Bieliźnie. Była to jakby brunatna krew, Wodnista jakby ruda. :) mało spada na bieliznę, dziś pierwszy dzień, ale chciałam zapytać Czy to okres czy jakieś plamienie? dodam że od roku mam problemy z okresem choć wcześniej nie Współzylam. Całe pół roku bardzo się stresuję, ostatni normalny okres mialam 3 maja maja. w zwiazku chciałam spytać czy ta moja teraźniejsza rozrzedzona krew to okres czy jakieś plamienie? Dopiero za dwa tygodnie będę mieć dowód osobisty i wtedy wybiorę się do ginekologa... Mój chłopak miał wiele razy takich sytuacji z innymi kobietami i nigdy nie wpadl.

Gość gość
A ja wpadłam przez seks przwrywany więc to żadna metoda.

Gość gość
spustu nie da sie kontrolować k***y...

Gość Agnieszka12344
A co może oznaczać ta moja dzisiejsza krew? Okres mi się spóźniał, miał być 3 czerwca.

Gość gość
To zależy od faceta .. Niektórym wylatuje więcej, innym mniej Są też tacy , którzy popuszczają kilka razy w małych ilościach zanim dostaną wytrysk

Gość Agnieszka12344
Ale wy jesteście tutaj niemili :) teraz sprawdziłam i mam już normalna, krwistą krew. :)

Gość gość
Jedna normalna co przynajmniej napisala jak sie jej sprawa rozwiazala - wiekszosc pyta o rady a potem znika bez jednego dziekuje. Przy przerywanym ryzyko jest spore - niezaleznie od ladowania nasienia

Gość AgnieszkaM123
Miło to słyszeć, a raczej czytać. Następnym razem będziemy uważać, chwila nieuwagi nie jest warta mnóstwa zmartwien i wyrzutów sumienia. Jedynie najadłam się strachu... :(