Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dadm088

Portale randkowe

Polecane posty

hej dziewczyny. Szukam opinii, co myslicie o portalach randkowych? ma to jakis sens zeby sie zapisywac, korzystac? czy faceci sa tam normalni? macie jakies opinie co i jak? osttanio slyszalam o takim nowym zaadoptuj faceta. Zastanawiam sie, moze to jakis lepszy pomysl? dzieki Wam za wszelkie rady :)

Gość namsob
To zależy od wielu czynników. Po pierwsze kogo tak naprawdę szukasz, jakie masz podejście do internetowych znajomości, czy mogłabyś spotkać się z facetem, którego znasz tylko z internetu, a przede wszystkim na jakim portalu szukasz. Z kilku portali mam kiepskie doświadczenia, raczej ciężko było znaleźć faceta, który byłby mną zainteresowany jako osobą, raczej patrzyli się na mnie jako obiekt seksualny, co mi zupełnie się nie podobało, ponieważ ja szukałam stałego związku, a nie takich przelotnych znajomości. Natomiast później trafiłam na mydwoje i tam mi się z kolei bardzo podobało. Zwłaszcza, że były tam osoby, które podobnie podchodziły do tematu randkowania, jak ja. I faceci naprawdę na poziomie, poznałam kilku facetów, z którymi do tej pory utrzymuję koleżeński kontakt, a z jednym powoli planujemy ślub. Także ja mogę Ci polecić portale, jako dobre miejsce na poznanie kogoś, ale nie każdy portal jest tym odpowiednim miejscem.

Gość gość
Na portalach randkowych obowiązkiem jest umieszczanie swoich zdjęć, a rozsądni ludzie raczej tego nie lubią.