Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans na dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Nie mam szans na dziewzynę bo mam malego peinsa i pogodzilem sie z tym. Nie chce zeby go wysmialy dziekuje dobranoc i szczęscia.

Gość alda123
Czy jak spotykasz się dziewczyną to pierwsze, co robisz to pokazujesz jej penisa? Nie sądzę , najpierw się poznajecie i poznajecie swoje charaktery ;) Nie sądzę , żeby potem dziewczyna Cię zostawiła, bo masz małego siusiaka ;) uwierz mi dziewczynom nie zależy na wielkości członka, tylko na uczuciach !

Gość gość
to dlaczego zostawiaja bo ktoś ma malego?

Gość gość
gość wyżej, masz trochę racji z tymi uczuciami, że to prawda, jednak nie robiłbym dużych chłopakowi nadziei, nawet jak zdoła ją w sobie rozkochać, to gdy ona zobaczy jego małego penisa, na pewno znajdzie się powód by od niego uciec, zwykle przy tym mówią: "muszę to sobie przemyśleć" :)

Gość alda123
To zależy od typu kobiety ;) Ja nie zostawiłabym chłopaka z tak błahego powodu ;) Rozmiar nie ma znaczenia, jest to wiadomo powszechnie ;)

Gość gość
tak się tylko mówi hipotetycznie ;)

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze jeśli kobieta miałaby wybrać fajnego faceta, ale z małym penisem, a idiotę z dużym wybrałaby idiotę ;)Dlaczego ? Bo istnieje stereotyp i oczywiście tendencja, co do złych wyborów, a potem lamentów, że go dokonały przez kobiety ;) Jeśli trafisz na odpowiednio inteligentną dziewczynę, rozmiar nie będzie miał znaczenia;)Uwierz...

Gość gość
a stoi >?

Gość gość
Mam małego, a mam najpiękniejszą dziewczynę, którą zazdroszczą mi faceci ;) Jest inteligentna , piękna i dobra ;) Miałem szczęście

Gość gość
dodam , ma 152 cm wzrostu, ja 184 ;)

Gość gość
184 mm?